خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

سليمان، اسطوره يا تاريخ؟

نویسنده : عباس رسول‌زاده

چكيده :

نام «سليمان» در قرآن و كتاب مقدس آمده است. قرآن حضرت سليمان را از بندگان صالح وانبياي مرسل خوانده كه به او علم و حكمت داده شده است. واژه حكمت بيست بار در قرآن به كار رفته و بر لقمان، داوود، تعليم پيامبر و قرآن اطلاق شده است. قرآن، پشتوانه حكومت سليمان را «دانايي» و آن را زيربناي تحول و دگرگوني در جامعه انساني مي‏شمارد و از قدرت فوق‌العاده‌ حضرت سليمان سخن مي‌گويد، نه از وسعت كشورش كه همه دنيا را گرفته بود.
اما بني‌اسرائيل سليمان را از پادشاهان خود مي‌داند. دولت و حكمت سليمان، سرآمد پادشاهاني بود كه در اورشليم سلطنت مي‌كردند. قسمت‌هايي از عهد عتيق همچون كتاب امثال سليمان، جامعه، حكمت سليمان و غزلِ غزل‌هاي سليمان به سليمان منسوب است.

كليد واژه‌ : قرآن مجيد، كتاب مقدس، سليمان، حكمت و اسرائيليات.

سليمان، اسطوره يا تاريخ؟
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.