جنبش خلاص جزیره العربیه: عربستان با کرونا فرقه گرایانه برخورد می کند/ تدابیر آل سعود در قطیف برای پیشگیری از ویروس نیست
«فؤاد ابراهیم» عضو هیئت رهبری جنبش «خلاص» در جزیره عربی اقدامات اخیر نظامی آل سعود علیه مردم قطیف تحت بهانه ویروس کرونا را محکوم کرد و گفت: عربستان با ویروس کرونا فرقه ای برخورد می کند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)؛ ابراهیم در سلسله توییت هایی نوشت: تدابیری که حکومت آل سعود برای تبدیل کردن قطیف به یک منطقه بسته نظامی انجام داد، تدابیر پیشگیرانه بهداشتی نیست.
وی افزود: کسانی که در قطیف تحت این بهانه حضور دارند، تیم های بهداشتی نیستند بلکه تیپ های نظامی و خودروهای زرهی هستند.
او در ادامه نوشت: خودروهایی که به قطیف رفته اند، خودروهای بهداشتی و یا خودروهای معاینه سیار نیستند. آیا این تدابیر پیشگیرانه است که با خودروهای نظامی به جنگ کرونا بروند؟
ابراهیم همچنین نوشت: آیا می خواهید باور کنیم آنچه در قطیف جریان دارد، اقدامات پزشکی برای پیشگیری از کروناست؟ آیا محاصره کرونا، خودروهای زرهی و استقرار خودروهای نظامی در ورودی های قطیف را می طلبد یا آمادگی برای کار دیگری است؟
این عضو جنبش خلاص عربستان با تاکید بر اینکه حتی در سختی ها و مشکلات، موضوع از بدخواهی های سیاسی و فرقه ای عاری نیست، ادامه داد: کرونا در مملکت ظلم و فساد با شمع فرقه گرایی مهر و موم شده است . قطیف فقط به خاطر تشخیص ۱۱ مورد قطعی کرونا و به نام اقدامات پزشکی، با مجازات جمعی روبرو شده است.
فؤاد ابراهیم با اشاره به اینکه آنچه در قطیف رخ می دهد، بهره برداری سیاسی وقیحانه است، افزود: محاصره قطیف همانند شیوه اسرائیل علیه مردم فلسطین اعمال خواهد شد. رژیم عربستان از هر شرایطی برای دستیابی به اهداف سیاسی بهره برداری می کند و آنچه در قطیف در حال رخ دادن است، از بازداشت شاهزادگان و تحولات دیگری که در این منطقه رخ می دهد، جدا نیست
وی با اشاره به اینکه هدف قرار دادن طایفه گرایانه روشنی که قرنطینه شهر صفوی با ان روبروست در حالی که شهر ام الساهک در مجاور آن وضعیتی طبیعی دارد و هر دو هم در قطیف قرار دارند، اظهار کرد: تدابیر پسر پدری در عربستان هیچ ارتباطی با کرونا ندارد بلکه آمادگی برای موضوعی است که در هماهنگی با واشنگتن برنامه ریزی شده است.
این معارض سعودی در توییت دیگری نوشت: پزشکان سعودی اطلاعات مربوط به موارد قطعی ویروس کرونا در ریاض، و مناطق جنوبی و غربی که از چین، تایلند، مصر، بحرین و امارات می آیند را کتمان می کنند.
او تاکید کرد: در بیمارستان سلمان الجبیب واقع در ریاض، حداقل پنج مورد قطعی ویروس کرونا وجود دارد و در دیگر بیمارستان ها هم همین حکایت وجود دارد. اما حکومت کتمان می کند و موارد را انکار می کند و از بسیاری از مبتلایان می خواهد که خود را در خانه قرنطینه کنند.