خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

فرهنگ‌ سازي امام سجاد (ع) با زبان دعا

نویسنده:  سلمان پور محمدجواد*
 
* دانشگاه شيراز
 
چکیده:

هر يك از ائمه اطهار (ع) برحسب شرايط زمان و مقتضاي دوران حيات خود رسالت امامت و رهبري خود را پيش بردند و هرگز شرايط زمانه مانع آنان از ايفاي نقش پيشبرد اسلام نگرديد. براي امام سجاد (ع) شرايط و اوضاعي پديد آمد كه بهترين راه، بلكه تنها روش براي ايفاي رسالت، برگزيدن زبان و سلاح دعا بود.

آن حضرت (ع) با زبان دعا به فرهنگ سازي در حوزه تعليم و تربيت، تبليغ و ستيز سياسي پرداخت و فرهنگ دعاي شيعي را نهادينه كرد و ميراث گرانبهايي را در باب رابطه انسان و خدا براي مسلمين بلكه بشريت به وديعه نهاد. در اين مقاله سعي شده است كه تلاش آن حضرت (ع) در فرهنگ سازي با زبان دعا در حوزه هاي  دعا، تعليم و تربيت و تبليغ و ستيز سياسي  نشان داده شود.
 
كليد واژه: صحيفه سجاديه، فرهنگ سازي، دعا

فرهنگ‌ سازي امام سجاد (ع) با زبان دعا
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.