عالمان، صاحبنظران و پژوهشگران اندیشه دینی همواره بر وحدت تأکید داشته و رونق مجدد تمدن اسلامی و اعتلای معنوی و مادی حکومت های مسلمان را در گرو اخوت اسلامی دانسته اند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، احمد ابوبکر، اندیشمند اسلامی از کشور اتیوپی به مفهوم وحدت اشاره کرد و گفت: وحدت در حقیقت به معنای یکی شدن و همگرایی است و در اصطلاح به معنای مشترک شدن گروهی در یک مسلک است؛ یعنی اشتراک همه افراد یک ملت در اهداف و مقاصد که دین و مذهب را شامل می شود.
وی تصریح کرد: در واقع مراد اصلی از اتحاد، وحدت همه مسلمانان برای رسیدن به هدفی واحد، مشترک و بزرگ است، در عین داشتن برخی اختلافات که نباید تحت تاثیر آن هدف بزرگ قرار گیرد و نیز تلاش همه مسلمانان برای اتحاد در مقابل دشمنان اسلام است؛ یعنی وحدتی اسلامی که ابزار آن ایجاد تفاهم و همبستگی کلی اسلامی در روندی مشخص است.
احمد ابوبکر در ادامه افزود: با توجه به فضای حاکم بر جهان اسلام، اتحاد اسلامی در دوران کنونی به عنوان یک امر الزامی در تعیین سرنوشت مسلمانان در عرصه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مطرح شده است که مورد تأکید قرآن و امامان معصوم است و ارتقا جایگاه و توسعه امت اسلامی را فراهم می آورد.
اندیشمند مسلمان خاطرنشان کرد: با مرروی بر تاریخ اسلام می توان دریافت که همواره فعالیتهای امامان معصوم در راستای ایجاد اتحاد و اجتناب از تفرقه در امت اسلامی بوده است و در این راه دشواریهای زیادی را متحمل شده اند.
احمد ابوبکر بیان کرد: عالمان، صاحبنظران و پژوهشگران اندیشه دینی همواره بر وحدت تأکید داشته و رونق مجدد تمدن اسلامی و اعتلای معنوی و مادی حکومت های مسلمان را در گرو اخوت اسلامی و براساس اعتقادات مشترک دینی و قرآنی دانسته اند.
اندیشمند اسلامی از کشور اتیوپی مطرح کرد: حال با تفکر در رفتار و اعمال دشمنان اسلام که با تزویر، زر و زور سعی در تفرقه افکنی در جامعه اسلامی و با تمامیت خواهی و خودبزرگ بینی سعی در تفرقه امت اسلامی دارند، بر پژوهشگران مسلمان الزامی است که ضمن توجه به راهبردها و قصد دشمنان، به عوامل مؤثر بر وحدت اسلامی توجه نمایند.