به گزارش ادیان نیوز، مهدی مصطفوی روز سه شنبه در آیین گرامیداشت دانشجویان بین الملل در دانشگاه مذاهب اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر در جهان وضعیت ناعادلانه اقتصادی وجود دارد و کشورهایی با دسیسه و چپاول اموال ملت ها را کسب کرده اند و فقر ایجاد کرده اند.
وی ادامه داد: همچنین ناعدالتی ها در عرصه رسانه ای نیز وجود دارد که باید قدم های موثری برای ایجاد عدالت در راستای بیانیه گام دوم برداریم.
وی تصریح کرد : امروز انقلاب اسلامی دوره تثبیت را گذرانده و اقتدار لازم را دارد و با ورود به مرحله جدید باید خود و دیگر جوامع را بسازیم و به دنبال تمدن نوین اسلامی باشیم.
مصطفوی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری به فعالیت های بین المللی در بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرده است، عنوان کرد: در این راستا باید تفاوت های نظری گفتمان از نظر دیدگاه اسلام با سایر ادیان بررسی شود.
عضو شورای راهبردی وزارت امور خارجه افزود: از موضوعات مهم دیگر در بیانیه گام دوم گسترش گفتمان معنویت اخلاق و گفتمان عقلانیت است تا جامعه مبتنی بر ارزش های اسلامی و تمدن نوین ایجاد شود. همچنین تکیه بر گفتمان مدیریت جهادی باعث حفظ عزت و افزایش پیشرفت امت اسلامی می شود که باید در رویکرد تمام نهاد ها قرار داده شود.
ماه رمضان مسلمانان را از نگاه فرقه ای دور می کند
وی با اشاره به عمل روزه که در همه ادیان هندو، یهودی، مسیحی و مسیحی وجود دارد، عنوان کرد: روزه یک عمل عبادی- جهانی است و تنها متعلق به مسلمانان یا گروه خاص نیست.
مصطفوی ادامه داد: روزه یک جریان عبادی، خود سازی و تذهیب نفس است. همچنین رویکرد دعاهای ماه مبارک رمضان بین المللی است و برای تمام مرم جهان است.
عضو شورای راهبردی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه نگاه اسلام تعالی و اصلاح تمام مردم دنیا است، عنوان کرد: نگاه مسلمانان نجات و تعالی تمام بشریت است و ماه مبارک رمضان و روزه داری منجر به تعالی تمام انسان ها می شود.
مصطفوی اظهار کرد: رفتار مسلمانان در ماه مبارک رمضان آنها را از نگاه فرقه ای و قومیتی خارج می کند و آنها خود را در کنار تمام ادیان بشر دیده و پیام این ماه اصلاح گرایانه و خیرخواهانه است.
وی تصریح کرد: ماه رمضان و آموزه های قرآنی جهان را به سمت تمدن نوینی می برد که در آن تعالی انسانی تضمین می شود. همچنین اسلام پایه گذار این تمدن است. شکل گیری تمدن اسلامی و متعالی الهی یکی از اهداف اصلی جمهوری اسلامی نیز است.
انتهای پیام