در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با اظهار خوشحالی از دیدار با آیت الله العظمی نوری همدانی و با ارائه گزارشی از فعالیتهای علمی- پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: یکی از افتخارات دانشگاه ادیان و مذاهب این است که رشته شیعه شناسی در این دانشگاه به سه زبان رسمی دنیا تدریس میشود.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و هیئت همراه با مرجع عالیقدر جهان تشیع آیت الله العظمی نوری همدانی دیدار و گفتو گو کرد.
در این دیدار آیت الله العظمی نوری همدانی با خوش آمدگویی به رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و هیئت همراه گفتند: استکبار جهانی با اسلام هراسی و شیعه هراسی سعی دارد مسیر حق و بیداری انسانها را بهنفع خود تغییر دهد و شما در دانشگاه ادیان و مذاهب رسالت بزرگی بر دوش دارید و باید معارف اصیل اسلام و شیعه را به جهانیان ابلاغ کنید.
این مرجع جهان تشیع با تاکید بر لزوم کارهای عمیق علمی و پژوهشی در حوزه و دانشگاه ادامه دادند: متاسفانه در برخی از آثار منتشر شده در میان برادران دینی ما، مشاهده میشود که نگاه بعضی از آنان به برخی مسائل بسیار سطحی و عوامانه است که نیاز است در یک فضای علمی و به دور از توهین و تنش به صورت کاملا علمی و منطقی به آنها جواب داده شود و شما در دانشگاه ادیان و مذاهب با توجه به توانمندیهایی که دارید لازم است به این شبهات اهل سنت پاسخ دهید.
معظم له در پایان برای رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب برای انجام کارهای سختی که بر دوش دارد آرزوی توفیق از درگاه خداوند متعال مسئلت نمودند.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با اظهار خوشحالی از دیدار با آیت الله العظمی نوری همدانی و با ارائه گزارشی از فعالیتهای علمی- پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: یکی از افتخارات دانشگاه ادیان و مذاهب این است که رشته شیعه شناسی در این دانشگاه به سه زبان رسمی دنیا تدریس میشود.
وی با اشاره به برگزاری دورههای بین المللی شیعه شناسی در دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: در این دورههای بین المللی که با حضور اساتید دانشگاههای معتبر جهان و به زبان انگلیسی برگزار میشود، شرکت کنندگان ضمن آشنایی با معارف اصیل شیعه با جاذبههای گردشگری ایران اسلامی نیز آشنا میشوند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب تاکنون بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است که از مجموع این آثار منتشر شده، بخش عظیمی از آن دردفاع از دین، اسلام و شیعه است و همچنین دانشگاه ادیان و مذاهب تاکنون هزاران مقاله علمی ـ پژوهشی و علمی ـ تخصصی منتشر کرده است که از این میان، بشتر این مقالات در حوزه اسلام و در دفاع از عقاید شیعه بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین نواب بیان کرد: با توجه به اهمیت بحث زنان و خانواده، دانشکده زن و خانواده را در این دانشگاه تاسیس کردیم که اساتیدی از حوزه در این دانشکده به تدریس مشغول میباشند.
وی همچنین به حضور دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه ادیان و مذاهب نیز اشاره کرد و افزود: در دانشگاه ادیان و مذاهب میزبان دانشجویانی از سراسر دنیا هستیم که امیدواریم میزبان خوبی برای این دانشجویان باشیم و این دانشجویان بتوانند حامل پیام صلح و دوستی ملت عزیز ایران اسلامی به سراسر جهان باشند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در پایان بقای عمر شریف آیت الله العظمی نوری همدانی را از درگاه حضرت حق مسئلت نمود.
گفتنی است در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم مقام ریاست دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری معاون ارتباطات و اموربین الملل دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد رضا نواب رئیس دانشکده رسانه و ارتباطات نیز حضور داشتند.