به گزارش ادیان نیوز، حمله نظامی رژیم صهیونیستی به نوار محاصر شده ی غزه به بهانه ی کشته شدن چند نفر و نیز خلع سلاح مقاومت، نبردی را به وجود آورد که هیچ تحلیل گری فکر آن را نیز نمینمود که چنین سر نوشت ذلالت باری برای رژیم تا دندان مسلح صهیونیستی ایجاد کند. حملات وحشیانه و گرگ صفت این رژیم به مردم مظلوم غزه، انزجار افکار عمومی را به دنبال داشت. در این نوشتار بر آن هستیم تا با بررسی نبرد رمضان و نیز پیروزی آن بر گفتمان لیبرالی سرمایه داریِ آمریکا – صهیونیستی به موضوع افکار عمومی بپردازیم.
وقوع حملات وحشیانه و ددمنشانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه معطوف به نبرد رمضان نبوده است. جنایت این رژیم پس از اعلامیه ی بالفور و نیز حضور در منطقه ی فلسطین با حمایت انگلیس و در نهایت فاتح جنگ جهانی دوم آمریکا، آغاز گردید. بیش از ۶۰ سال جنایت این رژیم در کشتار مردم مظلوم فلسطین و مهاجرت اجباری آنان به دیگر کشورها و نیز سلب اختیار بازگشت، انزجار درونی ای نسبت به صهیونیست در دل مسلمانان به ویژه علاقه مندان به فلسطین و بیت المقدس ایجاد نمود و نفرت آن ریشه دواند.
هرچند با برنامه ریزی های تبلیغاتی این رژیم، عمق فاجعه و جنایت جنگی صهیونیست ها در جهان غیر مسلمان و به ویژه کشورهای اروپایی و آمریکایی مسکوت ماند، اما موج بیداری اسلامی و برداشتهای انقلابی مردم منطقه از تفکر انقلاب اسلامی به همراه شکست این رژیم در نبردهای ۳۳ روزه، ۲۲ روزه و ۸ روزه دیدگاه جدیدی در افکار عمومی جهان به وجود آورد. دیدگاهی که سرانجام در گوشه و کنار جهان مخالفتهای آشکاری را علیه این رژیم به راه انداخت و کشتیها مختلفی برای شکست حصر این نوار به سمت غزه به راه افتاد و نام خود را ناوگان آزادی نامید.
این حرکت نیز با حمله کماندوهای رژیم صهیونیستی مواج شد و ناتمام ماند، ولی بیداری وموج انزجاری پنهان علیه صهیونیستها را دوباره در رگهای منطقه و غرب زنده کرد. این اقدامات که به صورت مقطعی صورت میپذیرفت، گهگاه با حضور بنیادهای مختلف و مؤسسات فعال مدنی در پنل های علمی و حقوقی دست به اعتراضات مختلف علیه رژیم صهیونیستی میزد و با حضور خود، نقش بسزایی در تنظیم گزارشات حقوق بشری علیه رژیم کودک کش داشتند. هرچند این اقدامات نتوانست مانع جنایتهای آینده رژیم صهیونیستی شود. ولی موج بیداری خود را تا قلب اروپا و امریکا برد.
نبرد رمضان در تابستان ۲۱۰۴ از سوی رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه آغاز گردید. این باز نیز همانند قبل، راهبرد سکوت و حمایت از این رژیم را در دستور کار سیاستمداران غرب و اروپا و حتی مجامع بین المللی و مرتجعین منطقه ای قرار داد. حمایتها و سکوت این مجامع تا آنجا پیش رفت که اعتراضات و مقاومتهای مدنی علیه دولتمردان حامی صهیونیستها به ضرر مسئولین دولتی اروپایی آمد و آنان را به ظاهر وادار نمود که مخالفتهای ضمنی نه مستقیم علیه جنایتهای جنگی صهیونیست نمایند. اما آنچه که مهم است قدرت مندی مقاومت در جریان افکار عمومی است. اداره ی سانسور نظامی ارتش صهیونیستی با تمام تلاش از مخابره ی اخبار شکستها این رژیم در جهان جلوگیری نمود.
رسانههای آمریکا و تبلیغاتی حامی صهیونیست حتی کار را به جایی رساندن که کمترین حاشیه ای از مسائل جهان به عنوان سرخط مهم تر از حملات این رژیم به غزه گردید. برهمین اساس جریان آزادی خواه جان راهکاری جدید را در پیش گرفت. مقاومت اسلامی بر اساس نگاه به درون آشکار را در فضای مجازی حضور پیدا نمود. افشا گری و استدلالها مختلف از جنایت جنگی صهیونیست ها کار را به جایی رساند که شبکههای اجتماعی که روزی برای دستیابی به عمق راهبردی آنان طراحی شده بود دیگر به عنوان بزرگترین بمب درونی، خبر از نابودی رژیم صهیونیستی میداد.
در همین راستا با آشکار شدن این ددمنشی، انسانهای آزاد در سراسر جهان تاب تحمل از کف دادند و با آمدن به خیابانها و اعلام اعتراض، فریاد خود را علیه جنایتهای این رژیم سردادند. برهمین اساس کشورهای غربی نیز همچون فرانسه به معترضین هشدار دادند که با حضور در خیابانها یقیناً محکوم و حبس در انتظارشان خواهد بود. اما مردم سراسر جهان که دیگر پرده ی جنایت این رژیم را در مقابل خود میدیدند؛ انسانیت را محور رفتارهای مدنی خود قرار دادند.
دیگر هیچ انسان بیداری شب سر بر زمین نمیگذاشت و هیچ آزادی خواهی، راحت استراحت نمینمود. ستینفن سالیتا یکی از این آزادی خواهان در آمریکا بوده است. او که استاد تکنولوژی دانشگاه ویرجینیا میباشد پس از انتشار توئیتی در شبکه اجتماعی از سمت خود برکنار و از وظایف کاریاش سلب اختیار گردید. این اقدام که از سوی دانشگاه به دلیل حمله به اقدام ددمنشانه ی رژیم صهیونیستی صورت پذیرفت، موجی از خشم مردمی را در فضای اینترنتی به وجود آورد به طوری که طرفداران و حامیان او در رفتاری خودجوش، اقدام به انتشار دادخواستی علیه این اخراج منتشر کردند که تا به حال به بیش از ۷۴۰۰ امضاء رسیده است. (۱)
اینها بخشی از بیداری مردم در جهان نسبت به فجایع رژیم کودک کش صهیونیستی در نوار غزه بوده است. بیداری که مرهون فعالیت مقاومت در فضای مجازی بوده که توانست با همه محدودیتهای رسانه ای صدای مظلومیت مردم فلسطین را به جهانیان برساند. هرچند این صدا بارها و بارها با رفتار نامناسب و حمایتهای غیر منطقی آمریکا و اروپا در نطفه خفه گردید، اما نتوانست زبانههای شعلهور او را از بین ببرد.
منبع: فرهنگ