به گزارش ادیان نیوز، این بانوی نروژی با حضور در یکی از برنامههای شبکه تلویزیونی ” اقراء”، از انگیزه ها و چگونگی اسلام آوردنش سخن گفت و افزود: حجاب را نه تنها اهانت به زن نمی دانم بلکه آن را برای راحتی زن امری ضروری میدانم. وی با بیان اینکه بصورت ناگهانی اسلام نیاورده است، افزود: مساله به اسلام گرویدن بنده به چند سال قبل بر می گردد. آنجایی که بسیاری از مردان نروژ مست به خانه برمی گردند و زنانشان را به تازیانه می کشند و زندگی خود را آشفته می کنند. من اسلام را که دین صلح و رحمت است انتخاب کردم.
هانگسلم گفت: قبل از اینکه اسلان بیاورم ترجمه نروژی قرآن را خوانده و آن را با انجیل مقایسه کردم لذا به شدت مجذوب قرآن شدم. وی می افزاید: بنده ضمن اینکه قرآن را تلاوت می کردم بسیاری از کتاب های فقه و سنت پیامبر را نیز مطالعه کردهام. این زن نروژی مسلمان افزود: متاسفانه مردم اروپا به تعالیم الهی انجیل پایبند نیستند در حالی که مسلمانانی که با آنها آشنا شدهام از تعالیم الهی قران پیروی می کنند و هر آنچه که در قرآن و سنت پیامبر است را پاس می دارند. اینگونه بود که اسلام را به عنوان دین آسمانی خویش برگزیدم. وی با بیان اینکه پس از قرائت متن های زیادی از انجیل هیچ استفادهای از آن نبرده ام و بنابراین آن را کنار گذاشتم، افزود: مضامین قرآن تعجب مرا برانگیخت و از آن استفاده های فراوان بردم. مخصوصا سوره اخلاص که آن را آغاز عشقم به قرآن و احساس امنیت در سایه آن می دانم.
هانگسلم با اشاره به اینکه بسیاری از دوستانش نیز به اسلام گرویده اند، افزود: بسیار خرسندم که مسلمانم. وی در خصوص عکس العمل خانواده اش بعد از اسلام آوردنش، گفت: مساله مسلمان شدنم برای خانواده ام قابل قبول نبود و مادرم مرا از خانه بیرون کرد و تا مدتها، شب ها را در منازل مسلمانان نروژ می گذراندم. مونیکا افزود: هرچند در ابتدا مسلمان شدنم برای خانواده به عنوان یک بحران بزرگ به شمار می رفت اما با مرور زمان تسلیم واقعیت شده و مرا به خانه راه دادند. “مونیکا هانگسلم” در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه “نظر شما در مورد برخی شبهات که ادعا می کند که هیچ تناسبی میان تعالیم قرآن و زن در بسیاری از امور وجود ندارد”، تصریح کرد: رسانه ها و وسایل اطلاع رسانی نروژ در خصوص تصحیح چهره واقعی اسلام بسیار ضعیف هستند است و نتوانستهاند حقیقت این امر را برای مردم بازگو کند. پس از آشنایی با اسلام فهمیدم که هیچ دینی بیشتر از قرآن زن را محترم نمی دارد. اسلام به کرامت و آزادی زن توجه شایانی داشته است. وی افزود: آزادی در نظر غربیها آن است که زن بدون لباس در خیابان راه برود. در حالی که این تعبیر نادرستی از آزادی است. معتقدم که اسلام آزادی واقعی را به زن داده است و علی رغم اینکه حجاب را اهانت به زن نمی دانم بلکه حجاب را برای راحتی زن امری ضروری می دانم.
هانگسلم در خصوص فعالیت های فعلی اش گفت:در حاضر با همکاری عده ای از زنان مسلمان در نروژ دوره های آموزشی تعالیم اسلامی برگزار می کنیم. وی افزود: به دلیل عدم شناخت درست مردم نروژ از اسلام، مسلمانان در آنجا با مشکلات گوناگونی دست و پنجه نرم می کنند.برای مثال کودکان مسلمان ما به خاطر نادانی معلمین نسبت به اسلام از ابراز دین خود امتناع می کنند. لذا جمعیت های اسلامی نروژ در صدد تاسیس مسجد جامع برای عبادت و درس برآمده اند. لکن به دلیل مشکلات مالی مدتها طول خواهد کشید تا این پروژه به اتمام برسد. وی در خصوص زیارت مکه مکرمه گفت: به هنگام زیارت مکه احساس عجیبی داشتم و به هنگام زیارت مسجد الحرام احساس می کردم که به خدا نزدیک شده ام. آرزو می کنم که آن سعادت بارها نصیبم شود و اسلام در تمام جهان گسترش یابد. مونیکا هانگسلم هم اکنون متاهل شده و دارای سه فرزند است که زبان عربی و تلاوت قرآن کریم را کاملا یاد گرفته است و از زندگی خویش در سایه ایمان به خداوند و دین مبین اسلام رضایت کامل دارد.
منبع: فارس