از میان کشورهایی که در این نظرسنجی شرکت کردند، کشورهای آسیایی پاکستان، هند و اندونزی بالاترین امتیاز را به دست آوردند و تقریباً همه بزرگسالان به دین اعتقاد داشتند.
به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز)؛ نقش ویژه دین در زندگی روزمره بسیاری از مردم در سراسر جهان،انکارناپذیر است، اگرچه عدهای نیز در طرف مقابل از طرفداران سکولاریسم محسوب میگردند. بر اساس نظرسنجیهای صورت گرفته از ابتدا تا انتهای سال ۲۰۲۱ در سراسر جهان، بسیاری از مذهبیترین کشورهای جهان را در آفریقا و خاورمیانه قرار گرفتهاند. از میان کشورهایی که در این نظرسنجی شرکت کردند، کشورهای آسیایی پاکستان، هند و اندونزی بالاترین امتیاز را به دست آوردند و تقریباً همه بزرگسالان به دین اعتقاد داشتند.
اما سکولارترین کشور در این نظرسنجی چین بود که تنها ۲۱ درصد از جمعیت بزرگسال پیرو یک دین هستند. البته با توجه به اینکه در کشور چین حکومت بر پایه کمونیسم دین را به حاشیه راند، این عدد دور از انتظار نیست. در قاره آسیا از ویتنام، ژاپن، کره جنوبی، تایوان و سنگاپور به عنوان دیگر کشورهای تقریباً طرفدار سکولاریسم در آسیا میتوان نام برد.
در اروپا، جمهوری چک کمترین افراد معتقد به یک دین را در خود جا داده است تقریباً ۲۸%، که این واقعیت تا حدی به گذشته کمونیستی این کشور نیز مرتبط است. در شرق اروپا، مذهب با وجود گذشته سوسیالیستی همچنان زنده است تا جایی که در رومانی، صربستان، مجارستان، روسیه و لهستان، زادگاه پاپ معروف ژان پل دوم، نسبت به بسیاری از کشورهای اروپای غربی تمایلات مذهبی بیشتری از خود نشان دادهاند. در غرب اروپا، ایرلند و در جنوب اروپا، یونان، ایتالیا و پرتغال مذهبیترین کشورها بودهاند.
بیش از ۸۰ % مردمان کشور پرو در قاره آمریکا از یک دین پیروی میکنند. اکثر کشورهای دیگر در این قاره به استثنای کانادا از نظر ایمان مذهبی امتیاز بالایی کسب کردند.