نماینده ولیفقیه در کردستان: حجرهها و حوزههای علمیه اهل سنت باید بیش از پیش تقویت شود
نماینده ولیفقیه در کردستان از جذب اعتبار برای اتمام پروژههای نیمه تمام مدارس علوم دینی و بهرهبرداری تا مهرماه سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: حجرهها و حوزههای علمیه اهل سنت باید بیش از پیش تقویت شود.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولیفقیه در کردستان، در دیدار با معاون فرهنگی و تبلیغات و سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ۱۶۸ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش کمیته امداد و ۶۸ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی بوده و در مجموع یک چهارم جمعیت کردستان در معرض آسیب هستند.
وی با اشاره به اینکه کردستان ظرفیتهای لازم برای توسعه و پیشرفت را دارد، بیان کرد: مناظر طبیعی و خدادادی، اماکن مذهبی و تاریخی و ظرفیتهای معنوی، اجتماعی، اقتصادی و گردشگری استان متعدد و زبانزد بوده و در ایام تعطیلات نوروز میزبان گردشگران زیادی از سراسر کشور بودیم.
نماینده ولیفقیه در کردستان با بیان اینکه مناطق اورامانات بسیار جذاب و ظرفیتهای لازم توسعه گردشگری را دارد، ادامه داد: کردستان علاوه بر نیروی انسانی و اساتید دانشگاهی توانمند و مستعد، در تولید توت فرنگی رتبه نخست کشور را داشته و در تولید مرغ نیز جزو ده استان برتر کشور است، لذا باید به این پتانسیلها توجه ویژه شود.
پورذهبی با بیان اینکه در حوزههای اجتماعی استان کردستان متأسفانه آسیبهایی وجود داشته که باید آسیبشناسی و رفع شود، گفت: نواحی منفصل شهری نایسر بزرگترین منطقه حاشیهنشین کشور در سنندج قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه دو هزار مسجد اهل سنت و ۴۰۰ مسجد اهل تشیع در کردستان وجود دارد، افزود: جامعه مخاطب ماموستایان و طلبههای اهلسنت استان ۴ هزار نفر و تشیع یک هزار نفر بوده است که در صددیم استان کردستان قطب شافعی دنیا شود اما این امر مستلزم فرایند و زیرساختهایی بوده که در حال انجام است.
مقابله با جریان فکری سلفیت و وهابیت
نماینده ولیفقیه در استان کردستان با بیان اینکه مقابله با جریان فکری سلفیت و وهابیت نیازمند تلاش و فکر است، اظهار کرد: شوافع در طول سالیان سال مقابل این تفکر ایستادهاند و اجازه تحقق اهداف پلید آنان را ندادهاند.
وی از تلاش و جذب اعتبار در سفر پیشروی رئیسجمهور به کردستان برای اتمام پروژههای نیمه تمام مدارس علوم دینی سقز، مریوان، بانه و راهاندازی مدرسه شیخالاسلام سنندج و کلنگزنی کامیاران و بهرهبرداری تا مهرماه سال ۱۴۰۲ خبر داد و تأکید کرد: حجرهها و حوزههای علمیه اهل سنت باید بیش از پیش تقویت شود.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه متأسفانه در برخی از نقاط استان همچون بیجار با معضل مهاجرت روبهرو هستیم، افزود: وجود مشکلات اقتصادی و کمبود امکانات استان در حالی است که بزرگترین معدن طلا و منابع زیرزمینی کشور در استان کردستان است.
وی با ابراز تأسف از اینکه کردستان از لحاظ اقتصادی به جایگاه خود نرسیده و در حوزه اجتماعی نیز دچار گسستهایی شده که باید حل و فصل شود، گفت: خوشبختانه جامعه روحانیت و مردمان شیعه و سنی استان کردستان پای کار و همراه همیشگی هستند و پس از اجرای طرح نظام هدفمندی یارانهها هیچ مشکل و التهابی در بازار نداشتیم.
پورذهبی با یادآوری اینکه ۲۳ هزار شهید از استان کردستان تقدیم انقلاب اسلامی شده است که بیش از ۵۴۰۰ شهید آن بومی استان هستند، ادامه داد: اگر مشکلات این استان برطرف و کردستان تقویت شود یقیناً مرکز ایجاد تقریب خواهد شد.
وی با بیان اینکه مردم کردستان دنبال ماجراجویی نیستند بلکه به نظام تعلق خاطر داشته و خواهان امنیت و آسایش هستند، افزود: مردمان این دیار شایسته والاترین خدمات هستند که اگر به آنان خدمت شود، همواره قدردان زحمات خواهند بود.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان در پایان با تأکید بر اینکه باید اسلام، ایران و نظام را به هم متصل کنیم، یادآور شد: خوشبختانه هیچ مشکلی در کردستان نیست و امنیت پایدار در سراسر استان حاکم است.