خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

اعتراض به آزادی محکومان پرونده هتک حرمت بانوی مسلمان در هند

ادامه اسلام‌ستیزی در هند؛

اقدام هند در آزاد کردن ۱۱ مجرم محکوم به حبس ابد در پرونده هتک حرمت بانوی مسلمان در این کشور و قتل وی با اعتراض سیاسیون و وکلا روبرو شده است.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، مقامات هندی از آزادی ۱۱ هندو خبر دادند که به دلیل هتک حرمت گروهی به یک بانوی مسلمان (با علائم بارداری) به حبس ابد محکوم شده بودند، این اتفاق در جریان ناآرامی‌های فرقه‌ای که منجر به کشتار بزرگ علیه مسلمانان در سال ۲۰۰۲ شد، رخ داده بود.

این افراد در اوایل سال ۲۰۰۸ محکوم شدند و روز دوشنبه در حالی که هند هفتاد و پنجمین سالگرد پایان حکومت بریتانیا بر این کشور را جشن می‌گرفت، از زندانی در «پانچ ماهال» در ایالت گجرات در غرب هند آزاد شدند.

خشونت در گجرات یکی از بدترین شورش‌های دینی در هند بوده و بیش از هزار نفر را که بیشتر آنها مسلمان هستند، کشته و ده‌ها هزار مسلمان را آواره کرده است و این ناآرامی‌ها پس از آتش‌سوزی در قطار حامل مسافران هندو شروع شد که به جان باختن ۶۰ نفر از آنها منجر شده بود.

زن باردار مسلمان
سیاستمداران و وکلای اپوزیسیون در هند می‌گویند که آزادی این محکومان در تضاد با سیاست اعلام‌شده دولت برای پیشرفت زنان در کشوری است که به دلیل خشونت علیه زنان بدنام است/ عکس: ایکنا

نارندرا مودی، نخست‌وزیر فعلی هند، در آن زمان رئیس دولت محلی گجرات بود. حزب ملی‌گرای هندو بهاراتیا جاناتا (BJP) هنوز حزب حاکم است.

سوجال جایانتیبهای مایاترا، افسر ارشد اداری پانچ ماهال، به رویترز گفت که کمیته مشورتی زندان پس از در نظر گرفتن مدت زمانی که ۱۱ متهم در زندان گذرانده‌اند و رفتار خوب آنها در زندان، توصیه به آزادی این افراد کرد. وی افزود: «حقیقت این است که آنها نزدیک به ۱۵ سال را در زندان سپری کرده اند و مشمول عفو هستند».

بانوی مسلمان هند
خشونت در گجرات یکی از بدترین شورش‌های دینی در هند بوده و بیش از هزار نفر را که بیشتر آنها مسلمان هستند، کشته و آواره شده است/ عکس: ساعدنیوز

همسر زن قربانی در گفت‌وگو با رویترز ضمن ابراز ناامیدی از آزادی این محکومین گفت که همان نفری که خانواده‌اش بیرون زندان شیرینی توزیع می‌کرد، عامل قتل خیلی‌ها در جریان آشوب‌ها بوده است.

یعقوب رسول گفت: ما خانواده خود را از دست دادیم و می‌خواهیم در آرامش زندگی کنیم، اما ناگهان این اتفاق افتاد. ما هیچ اطلاع قبلی از آزادی آنها چه از دادگاه و چه از سوی دولت نداشتیم و فقط از طریق رسانه‌ها از این موضوع مطلع شدیم.

سیاستمداران و وکلای اپوزیسیون در هند می‌گویند که آزادی این محکومان در تضاد با سیاست اعلام‌شده دولت برای پیشرفت زنان در کشوری است که به دلیل خشونت علیه زنان بدنام است.

آناند یاگنیک، وکیل دادگستری گفت: کاهش مجازات برای کسانی که به جرمی وحشتناک مانند تجاوز گروهی و قتل محکوم شده‌اند، از نظر اخلاقی نادرست است، پیام این اقدام چه بوده است؟

منبع ایکنا
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.