حجت الاسلام وحیدی در یادداشتی آورده است: کفر در فضایی خاموش و جذاب و در پوششی از حقانیت به سراغ انسان میآید که تشخیصش برای خاص ترین انسانها هم مشکل است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجت الاسلام وحیدی در یادداشتی که با عنوان «کفر در قرآن» در اختیار ما قرار داد، آورده است: اولین کلامی که بین شیطان و آدم اتفاق افتاد، سوالی بود که شیطان از آدم پرسید. شیطان بهخوبی میداند که اگر با دستور وامرو نهی با آدم مواجه شود، موفقیتی به دست نخواهد آورد لذا ابتدا از آدم سؤال کرد و پرسید که آیا تو را به درخت جاودانی و دارایی همیشگی راهنمایی کنم؟ و با این سؤال زمینهی وسوسهی آدم را فراهم کرد.
حال پرسش این است که چرا شیطان اول سؤال مطرح کرد، و با سؤال از آدم کارِ خود را شروع کرد. شاید دلیلش این باشد که معمولاً انسانها در مقابل پرسش، نگران نمیشوند و جبههای نمیگیرند و کسی تصور نمیکند که با یک سؤال، اسبابِ انحراف فراهم شود، سؤال را گوش میکند و به فکر فرو میرود.
کفر از جایی ورود پیدا میکند که ما ازآنجهت در آرامش هستیم و نگرانی نداریم و آن را برای خودمان خطری نمیدانیم مانند همین سؤالی که شیطان از آدم کرد، آدم اصلاً تصور نمیکرد که همین یک سؤال چه عواقب سهمگینی را برای او و نسل او ایجاد خواهد کرد.
و جالب است که سؤال را هم در جهت خواستههای معنوی، فطری انسان طراحی کرده است. هر انسانی در فطرت خود ابدیت خواه است و شیطان هم از همین خواستهی او در او نفوذ کرده و او را وسوسه میکند.
از مجموع نکاتی که گفته شد چنین نتیجه میگیریم که کفر در فضایی خاموش و جذاب و درپوششی از حقانیت به سراغ انسان میآید که تشخیصش برای خاصترین انسانها هم مشکل است.