خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

هشتگ‌ها و اخبار جعلی | عامل تنش‌ میان مسلمانان و هندوها در لستر

تحقیقات نشان می‌دهد که بیشتر توئیت‌ها، شایعات و دروغ‌های تحریک‌آمیز که از هند منتشر می‌شود، عامل تنش میان مسلمانان و هندوها در «لستر» انگلستان بوده و این شایعات از شبکه‌های اجتماعی کنترل‌نشده منتشر می‌شود.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، شایع شده بود که یک دختر مسلمان در لستر ربوده شده و یک معبد هندو اراذل و اوباش نقابدار را برای ایجاد و عامل تنش‌ها میان مسلمانان و هندوها در این شهر فرستاده است. همه اینها با خشم محلی بر سر مسابقه ورزشی «کریکت» هند و پاکستان شدند و مردان هندو و مسلمان در خیابان‌های مرکز شهر « لستر » انگلستان با هم درگیر شدند.

این یک طوفان رسانه‌های اجتماعی بود که در لستر رخ داد، جایی که تقریباً ۵۰ نفر را دستگیر کردند.

سایت بررسی حقایق منطقاً که صحت پست‌ها را تحلیل و تحلیل کرد، گفت: این امر تصویری قدرتمند از این موضوع است که چگونه یک هشتگ در توئیتر می‌تواند از ادعاهای مشکوک حرکت‌آمیز برای تشدید تنش‌ها (خارج از فضای مجازی) استفاده کند.

نظرات می‌گویند که بیشتر توئیت‌ها، شایعات و دروغ‌های حرکت‌آمیز از رسانه‌های هند منتشر می‌شوند که قدرت‌های اجتماعی را کنترل نمی‌کنند برای انتشار نادرست و برانگیختن ناآرامی‌هاست.

پیتر سولسبی (Peter Soulsby)، شهردار لستر، به رادیو بی‌بیسی گفت: مجموعه‌ای از مطالب رسانه‌های اجتماعی را می‌بینیم که بسیار تحریف‌شده است و برخی از آن‌ها کاملاً در مواردی که بین جوامع مختلف رخ داده است، دروغ می‌گویند.

راب نیکسون (Rob Nixon) که پلیس لسترشیر را اداره می‌کند، گفت که اطلاعات غلط در رسانه‌های اجتماعی نقش بزرگی در ناآرامی‌های ماه گذشته دارد.

برای مقابله با برخی از این ادعاها، پلیس به رسانه های اجتماعی پرداخت و گفت که گزارش های سه مرد در مورد نزدیک شدن به یک دختر نوجوان را در یک اقدام به طور کامل بررسی کرده و هیچ حقیقتی در این مورد که به صورت آنلاین پخش می شود. شود. شده بود، پیدا کرد.

آنها گفتند: ما از شما می‌خواهیم فقط اطلاعاتی را در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند که می‌دانند.

وب سایت The fact-checks همچنین ادعاهایی مبنی بر اینکه گروه‌هایی از اراذل و اوباش نقاب‌دار به لستر وارد شده‌اند، حقیقتی پیدا نکردند.

تجزیه و تحلیل و تحلیل و تحلیل نشان داد که بسیاری از پست‌های گمراه‌کننده مبنی بر اینکه اماکن هندوها و خود هندوها (از سوی کاربران) مورد حمله گرفته‌اند، از هند منتشر شده است.

اطلاعات نادرست آنلاین و سوء استفاده از هدفش هشتم مذهبی بود، به طور فزاینده ای از سوی کاربران هندی منتشر می شود و پلتفرم ها را برای بررسی آن کم می کند، بررسی می کند . کاری کرده یا هیچ کاری انجام نمی‌دادند.

کمیسیون عالی هند در لندن در بیانیه‌ای گفت که خشونت علیه جامعه هندی در لستر و اماکن و نمادهای دین هندو را به شدت تخریب می‌کند.

برخی از مفسران و گروه‌های حقوقی می‌گویند که حزب ملی‌گرای هندو بهاراتیا جاناتا (BJP) در رسانه‌های اجتماعی جنگی که اقلیت‌های مذهبی و قومی را هدف قرار می‌دهند، دست دارند.

BJP در سال ۲۰۱۴ در هند به قدرت رسید و در سال ۲۰۱۹ با اختلاف بیشتر، پیروزی‌های آن تا حدی مرهون توانمندی سلول‌های فن‌آوری هوشمند و رسانه‌های اجتماعی آن است که هزاران حامی آن را «یودا» (یک شخصیت در سری فیلم‌ها) می‌دانند. ستارگان) یا جنگجویان دیجیتال می‌نامند، تقویت شده است.

گروه‌های حقوقی می‌گویند که سلول‌های فنآوری BJP و همچنین داوطلبان سایت منصوب شده توسط دولت، بسیاری از افراد از اقلیت‌های مذهبی سوء استفاده می‌کنند و اطلاعات نادرست را در مورد آنها در رسانه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند.

در گزارش اخیر، بشر Equality Labs گروه حقوق اعلام کرد: اطلاعات نادرست ملی‌گرایانه، اسلام هراسانه و کاستگرا (کاست؛ طبقه اجتماعی) در میان هندی‌های خارج از کشور از طریق فیسبوک، توئیتر، یوتیوب و هزاران گروه چت واتساپ و تلگرام در حال انتشار. است. .

شاهدان بی‌صدا پراتیک سینها (Pratik Sinha)

یکی از بنیانگذاران سایت بررسی حقایق هندی AltNews ، گفت: ما اکنون بسیار دو قطبی شده ایم و این به ویژه در مورد هندی های غیرمقیم است که نمی توانم از نزدیک بررسی کنم، صادق است.

بسیاری از سخنان نفرت‌انگیز و اطلاعات نادرست، به‌ویژه به زبان‌های منطقه‌ای، در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی کنترل نمی‌شوند. بیشتر سر و صداها از متا و فیسبوک سرچشمه می‌گیرند، که در سال ۲۰۱۹ به دنبال انتقاد گروه‌های جامعه مدنی هستند، مستقل از نقش خود در گسترش سخنان نفرت‌انگیز و حرکت به خشونت در پلتفرم‌های خود در هند انجام می‌دهند.

ماه گذشته، دادگاه عالی هند در یک اقدام نادر گفت که تلویزیون، رسانه اصلی سخنان نفرت‌انگیز شد و نشان داد که چرا دولت به عنوان شاهدی بی‌صدا ایستاده است و به این واکنش نمی‌دهد.

سینها گفت: در همین حال، سخنان نفرت‌انگیز و اطلاعات نادرست در سیستم عامل‌های رسانه‌های اجتماعی تا حد زیادی در یکی از بزرگترین بازارهای آنها (هند) کنترل نمی‌شود.

وی بیان کرد: اطلاعات نادرست به رادیکال‌سازی می‌شود، مهم کجا هستید. ما در حال حاضر شاهد عواقب آن در حال حاضر هستیم.

منبع ایکنا
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.