بر اساس یک تحقیق تازه علمی، شرکت بیش از یکبار در هفته در فعالیتهای دینی و مذهبی احساس خوشبختی و لذت جنسی در انسان را افزایش میدهد.
به گزارش سرویس ترجمه ردنا(ادیان نیوز) به نقل از “واشنگتنتایمز”؛ فعالیتهای دینی مانند دعا در خانه، خواندن کتب آسمانی و شرکت در مباحث دینی” میتواند احساس رضایت و لذت جنسی را در افراد تقویت کند.
بر اساس این یافته تازه علمی افرادی که در فعالیتهای مذهبی و دینی شرکت میکنند در مقایسه باکسانی که کمتر در مراسم دینی شرکت میکنند یا اصلاً علاقهای به شرکت در اینگونه مراسم ندارند مزیتهای بیشتری در زندگی به دست میآورند و میل به زندگی بالاتری دارند.
در این تحقیق علمی که از سوی موسسه ویتلی “دانشگاه بریگام یانگ پروو ایالت یوتا امریکا” انجامشده افرادی که فعالیتهای مذهبی نظیر دعا و عبادتهای روزانه، دعا و عبادتهای خانوادگی، خواندن کتب مقدس نظیر انجیل را در خانه انجام میدهند یا دو یا سه مرتبه در هفته در مباحث دینی حضور مییابند بهاحتمالزیاد درصد بالایی از میل به زندگی، احساس خوشبختی و نزدیکی احساسی بیشتر در ازدواج از خود نشان میدهند وزندگی برای آنها معنای بیشتری دارد.
یازده درصد از کسانی که در این تحقیق که در چارچوب “نظرسنجی جهانی خانوادهها و دین در سال ۲۰۱۸″ میلادی انجامشده، را آن دسته از شهروندان آمریکایی تشکیل دادهاند که در مراسم دینی خانوادگی حضور یافتهاند. تحقیق حاضر سومین بخش از مجموعه تحلیلهای دادههای سال ۲۰۱۸ که از یازده کشور جمعآوریشده، میباشد.
جیسون اس کارول، دستیار مدیر موسسه ویتلی، و اسپنسر ال جیمز،همکار موسسه ویتلی، این تحقیق تازه را انجام دادهاند.
آقای کارول در یک مصاحبه تلفنی گفت حین جمعآوری دادهها چون قرار بر این شد تا اطلاعات جمعآوریشده از یازده کشور و بیش از شانزده هزار شرکتکننده بهدرستی بررسی شود بنابراین بررسی عمیق دادهها همچنان ادامه دارد.
به گفته تحلیل گران یافتههای این تحقیق نشان داد زنان و شوهرانی که بهطور منظم در خانه دعا و عبادت کرده و اعمال دینی خود را بهجای آوردهاند در مقایسه باکسانی که یکبار در هفته اعمال دینی را در خانه انجام دادهاند، یا انجام فعالیتهای آنان جزئی بوده یا اصلاً هیچ فعالیت دینی و مذهبی نداشتهاند، دو برابر بیشتر رضایت جنسی و رابطه با کیفیت بالا داشته اند.
آقای جیمز تاکید کرد دین روش مهمی در رسیدن به مفهوم زندگی و ارتباط مناسب میباشد و تعجبی ندارد اگر بگوییم میزان شرکت در اعمال دینی میتواند درصد بهره مندی افراد از امتیازات دینی را تعیین کند.
تحقیق انجامشده از سوی موسسه ویتلی همچنین ارتباط نزدیک بین اعمال دینی و دستاوردهای شخصی در امریکا و دیگر کشورها را نشان میدهد.
از سویی هم موسسه تحقیقی پیو به تازگی پیش بینی کرده است اگر روند سکولارسازی جاری در امریکا با سرعت حال حاضر ادامه یابد تا سال ۲۰۷۰ میلادی پیروان مسیحیت در این کشور به اقلیت تبدیل خواهد شد. سازمان نظرسنجی گالوپ نیز روز جمعه گذشته اعلام کرد درصد آمریکایی هایی که خود را پیرو هیچ دینی می دانند در پنج سال گذشته افزایش یافته است.
دفتر آمار ملی بریتانیا نیز در گزارش ماه گذشته خود از افزایش سکولاریزم و کاهش گرایش و تعهد به مسیحیت در انگلستان و ولز خبر داد. استفان کترل، اسقف یورک، به اسوشیتدپرس گفت دوران گرایش خودکار به دین مسیحیت دیگر به پایان رسیده است.
آقای کارول گفت اینکه در تحقیقات مربوط به وابستگی های دینی حساب افرادی که با نیت و اراده جدی اعمال دینی را انجام میدهند از کسانی که به دین به عنوان یک امر روزمره نگاه میکنند تفکیک نمی شود، تعجب آور است.
وی تاکید کرد به کسانی که هم اکنون تصمیم می گیرند در سال آینده اعمال دینی بیشتری انجام دهند این نوید داده می شود که دادههای ما نشان داده است تلاش هایشان ارزش انجام دادن را دارد. انجام اعمال دینی در خانه به اراده و تلاش واقعی نیاز دارد، چیزی که گاهی اوقات ممکن است برای والدین یا زوج ها سخت به نظر برسد و آنها در انجام این اعمال دینی از خود سستی نشان دهند.
خبر اصلی «ارتباط دین و لذت جنسی» را اینجا بخوانید.