ایران به ترویج همزیستی مسالمتآمیز با اهل سنت افتخار میکند
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، گفت: جمهوری اسلامی به ترویج همزیستی مسالمتآمیز با پیروان اهل سنت خود افتخار می کند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجت الاسلام حمید شهریاری در دیدار با آیت الله «سید کاظم نورمفیدی» نماینده ولی فقیه در استان گلستان، با اشاره به موضوع همزیستی مسالمتآمیز ادیان و مذاهب اظهار کرد: جامعه اهل سنت پای انقلاب و آرمانهای آن ایستادهاند و و نظام اسلامی هم به همگرایی با آنها اعتقاد راسخی دارد.
حجت الاسلام شهریاری گفت: علی رغم اینکه گفته می شود ایرانی ها در انجام کار جمعی زیاد موفق نیستند؛ ولی همگرایی موجود در بین مسئولان استان گلستان در برگزاری هر چه بهتر این کنفرانس را در هیچ استانی مشاهده نکردم. دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه جبهه کفر و الحاد پروژه هایی را در راستای شکست جبهه انقلاب تهیه و تدارک دیده است، تصریح کرد: دشمن با استفاده از اهرم فشار درصدد است تا یک تفرقه و کشمکش در کشور ایجاد کند و برای موفقیت در این راه از هر ابزار و اهرمی استفاده می کند.
وی افزود: دشمن در مواقع سیاسی و انتخابات درصدد ایجاد انشقاق سیاسی بین مردم است و با القای تفکرات سوء در بین جوانان خسارات زیادی به کشور تحمیل می کند. دشمن در اجرای پروژه انشقاق ایران از کشورهای اسلامی، این تصور را بوجود می آورد که ایران به دنبال ایجاد هلال شیعی است تا ایران اسلامی را در جهان منزوی کرده و به حاشیه براند.
حجت الاسلام شهریاری از برگزاری ۳۶ دوره کنفرانس وحدت اسلامی در تهران خبر داد و گفت: بعد از برگزاری این کنفرانس ها در تهران، برخی افراد از کم اثر و محدود شدن مدعوین به افراد خاص و تکراری اظهار گله کردند. وی ادامه داد: این امر باعث شد تا برای جبران این نقیصه در برگزاری این کنفرانس بینالمللی طرحی نو در انداخته شود. خداوند متعال طرح بدیعی را به ما القا کرد و آن برگزاری کنفرانسها به صورت داخلی و به صورت منطقهای بود.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با یادآوری اینکه نخستین دوره کنفرانس منطقه ای وحدت اسلامی با موفقیت در کردستان برگزار شد، گفت: در این کنفرانس ۵۰۰ نفر از علما و روحانیون داخلی و ۸۰ نفر از اقلیم کردستان عراق دعوت شدند.
وی افزود: بعد از برگزاری کنفرانس وحدت در سنندج گفتمان مشترکی شکل گرفت؛ زیرا خیلی از افراد فرصت پیدا کرده بودند سخنرانی کنند و احساس هویتی و همگرایی در آنها تقویت شده بود. با برگزاری موفقیت آمیز کنفرانس وحدت در کردستان بسیاری از نقشههای شوم دشمنان خنثی شد و اثرات گستردهای بین علما و روحانیون شیعه و سنی ایجاد کرد.