خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

حجت‌الاسلام اخوی: سبک‌ زندگی ‌‌منتظرانه یک ضرورت برای جهان امروز است

یک مدرس حوزه علمیه قم با بیان اینکه برای داشتن فرزندان و پرورش نسل مهدوی باید خودمان سبک‌ زندگی ‌‌منتظرانه را داشته باشیم گفت: سبک‌ زندگی ‌‌منتظرانه یک ضرورت برای جهان امروز، هویت‌یابی انسان و دفع آثار نفوذ سبک زندگی غیر مهدوی که توسط فرهنگ غیربومی به جوامع القا می‌شود، است.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجت‌الاسلام ابراهیم اخوی روز گذشته در دوره آموزشی مجازی با عنوان «سبک زندگی منتظرانه با محوریت فرزندآوری و پرورش نسل مهدوی» که ویژه اساتید، مشاوران، اعضای انجمن زن و خانواده، کادر و طلاب مدارس علمیه خواهران لرستان برگزار شد، در رابطه با ویژگی‌های سبک زندگی منتظرانه اظهار کرد: انتخاب سبک زندگی، اختیاری است و انسان می‌تواند سبک زندگی مادی و دنیاطلبانه یا سبک زندگی دینی و منتظرانه را انتخاب کند.

وی با بیان اینکه برای داشتن فرزندان و نسلی مهدوی باید خودمان سبک زندگی منتظرانه داشته باشیم، افزود: سبک‌ زندگی ‌منتظرانه یک ضرورت برای جهان امروز، هویت‌یابی انسان و دفع آثار نفوذ سبک زندگی غیر مهدوی که توسط فرهنگ غیر به جوامع القاء می‌شود، است. روح ‌انتظار در زندگی پیامبران و اولیای الهی نیز جاری بوده و حضرت مهدی(عج) نیز سبک زندگی منتظرانه دارند و انتظار فرج الهی را می‌کشند.

این مدرس حوزه علمیه قم با بیان اینکه آرامش واقعی در داشتن سبک زندگی دینی است، که بخشی از این سبک زندگی، منتظِر منتظَر بودن است، اضافه کرد: برای داشتن فرزندان امام زمان‌پسند و تربیت‌ نسل ‌مهدوی و برای مقابله با دشمنان اسلام، راهی جز داشتن سبک زندگی منتظرانه وجود ندارد.

اخوی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های افراد منتظر، جهاد است، جهاد را شامل جهاد با نفس، تزکیه و خودسازی، جهاد با دشمنان و جهاد تبیین معرفی کرد.

این کارشناس مذهبی تربیت نسل سالم، صالح، مجاهد پایبند به مبانی معرفتی و آماده‌ خدمت به دین را از وظایف منتظران ‌واقعی حضرت و مورد تأکید آیات و روایات بیان کرد که علاوه بر بقا و تکثیر نسل، موجب افزایش ‌یار برای یاریگری حضرت حجت(عج) است.

ابراهیم اخوی
این کارشناس دینی معتقد است: برای داشتن فرزندان امام زمان‌پسند و تربیت‌ نسل ‌مهدوی و برای مقابله با دشمنان اسلام، راهی جز داشتن سبک زندگی منتظرانه وجود ندارد\ عکس: ایسنا

وی آثار و نتایج فرزندآوری از دیدگاه اسلام را عبارت از تجربه زندگی جمعی، سالم و کسب مهارت‌های اجتماعی، تقویت اقتصاد خانواده و در وهله‌ بالاتر ارتقای نیروی کار و توان اقتصادی کشور، رشد اخلاقی و شخصیتی فرزندان و والدین، عامل سلامتی و شادکامی فرزندان و والدین، امنیت و استحکام خانواده، ایجاد حس مفید بودن، تداوم حیات و بقای نسل، تکیه‌گاه و حمایت از والدین در دوران ناتوانی، شکوفایی استعدادها، کاهش استرس و وسواس والدین، کمرنگ شدن حس وابستگی افراطی و مضر، تحکیم روابط زوجین و برکت و توسعه رزق مادی و معنوی برشمرد.

وی در خاتمه گفت: همکاری و همدلی ‌زن ‌و شوهر، فراهم کردن زمینه‌های جسمی و روحی برای فرزندآوری و تربیت نسل، بسیار ضروری است و تلاشی در جهت خودسازی، خانواده‌سازی، جامعه‌سازی و همچنین فراهم کردن زمینه ‌و محیط مناسب برای ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) است.

منبع ایسنا
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.