دکتر نعیم ابراهیم «مشاور مفتی اعظم مصر» دیدگاه های خود در استفاده از هوش مصنوعی در صدور فتوای آنلاین را بیان کرده که بر اساس آن استفاده از این تکنولوژی جدید در صدور فتوا تنها چهل درصد نتیجه مثبت دارد.
به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز)، دکتر نعیم ابراهیم، مشاور مفتی اعظم مصر، دیدگاه های خود در استفاده از هوش مصنوعی در صدور فتوای آنلاین را بیان کرده که بر اساس آن استفاده از این تکنولوژی تازه در صدور فتوا تنها چهل درصد نتیجه مثبت دارد.
اولین آسیب سطحی بودن دانش و آگاهی دینی ست؛ ذهن انسان به دنبال دانش موجود در کتب نیست و به هوش مصنوعی وابسته شده است.
آسیب دوم عدم تماس زنده و واقعی بین مفتی و پاسخ دهنده است که به جدایی احساسی و فکری بین آنها منجر می شود. این امر روی مراجعه مستقیم مسلمانان به مراکز دینی تاثیر منفی می گذارد.
امکان تقلب و هک شدن آسان؛ بروز تقلب و هک شدن حین استفاده از هوش مصنونی بسیار آسان است و سازمان ها و جریان های مخالف می توانند از این موضوع به نفع منافع خود سوء استفاده کنند.
آسیب چهار استفاده سوء از هوش مصنوعی در گسترش اسلام هراسی ست؛ ردیابی و بررسی استفاده از تکنولوژی در سال های اخیر نشان داد اپلیکیشن و بازی های زیادی وجود دارد که به صورت عامدانه اسلام را هدف قرار می دهند و اسلام هراسی را گسترش می دهند.
دکتر نعیم نسبت به تاثیرات مخرب استفاده گسترده از تکنولوژی پیشرفته به ویژه هوش مصنوعی بر روش های زندگی اسلامی ابراز نگرانی می کند.
خبر اصلی را در اینجا (+) بخوانید.