تقابل نهادهای دینی با رسانههای نوین یکی از کتاب های مهم برای کنشگران رسانه ای و به طور کلی عموم پژوهشگران مذهبی که در عصر تکنولوژی زندگی می کنند، بسیار واجب است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، «کدام یک از ادیان جهان با رسانههای نوین مخالفند؟» سوالی است که خانم هایدی کمپبل، بنیانگذار کرسی دین و رسانه دانشگاه تگزاس، در یکی از عمیقترین بررسیهای تیمش به دنبال اثبات یا رد آن با بررسی مبانی تبلیغی فرقههای مختلف (از جمله تشیع) است.
شروع بررسی او در کتاب تقابل نهادهای دینی با رسانههای نوین، تقابلات دین و فناوریاست (به جای تقابل دین و رسانه) و سعی میکند ریشهشناسی کند که تقابلها ناشی از مبانی ادیان بوده و یا کژکارکردهای متصدیان دینداری نظیر کشیشها و روحانیت شیعی.
چرا باید اینکتاب را خواند؟ به جای ترس و تردید در مورد اینکه با تکنولوژیهای رسانهای آینده چه برسر کنشهای دینی و تبلیغ دینی خواهد آمد، این کتاب سعی میکند چارچوبی ارائه دهد که به مسئولین نهادهای مذهبی در انتخاب تصمیمهای درست رسانهای در آینده نیز کمک کند.
خواندن این کتاب برای چه کسانی واجب است؟ کنشگران رسانهای مذهبی سرمایهگذاران روی رسانههای مذهبی متصدیان تربیت دینی ترجمه خوب و روانی از این کتاب ارائه شده است. نسخه دیجیتالی آن را هم که میتوانید به زبان انگلیسی در کتابخوانهای آمازون مطالعه کنید.