خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

دیدار پاپ فرانسیس با رهبران دینی در مغولستان/ دین می تواند به استقرار صلح در دنیا کمک کند

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان، که در سفری چند روزه در مغولستان به سر می برد امروز یک شنبه (دوازده شهریور) با رهبران ادیان مختلف دیدار کرد.

به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز) به نقل از “اسوشیتدپرس” دیدار پاپ فرانسیس با رهبران دینی “شمن ها، بودائی ها و کاتولیک های روسی” در مغولستان به نوعی تنوع مذهبی و زندگی مسالمت آمیز ادیان در این کشور را برجسته ساخت.

پاپ همچنین یک گفت و گوی بین ادیان با عنوان “سنت تحمل پذیری مغولستان” را ریاست نمود.

رهبر کاتولیک های جهان در این دیدار بر نقش دین در استقرار صلح جهانی تاکید ورزید.

پاپ در حالی با رهبران ادیان مختلف در مغولستان دیدار نمود که اقلیت های دینی به ویژه مسلمانان در چین، همسایه جنوبی مغولستان، همواره سرکوب شده اند.

در دیدار صورت گرفته، رهبران ادیان “یهودی، مسلمانان، هندو، شنتو و مسیحی های انجیلی” ضمن بیان عقاید خویش روابط ادیان خود با آسمان ها را توصیف کردند.

رهبران ادیان مختلف در اظهاراتشان “یورت مغولی(نوعی خیمه دایره ای شکل در مغولستان) را نماد هماهنگی و انسجام با آسمان ها و مکانی گرم و صمیمانه برای خانواده دانستند که به سوی آسمان ها باز است و پذیرای بیگانگان(افراد تازه‌وارد) می باشد.

پاپ فرانسیس با استناد به نوشته های رهبر بودائی همنام خود یعنی “سنت فرانسیس آسیزی” و  فیلسوف “کیر کگارد”، فیلسوف در زمینه حقایق خلقت انسان، گفت:”اینکه در یک مکان گردهم آمده ایم یک پیام را مخابره می کند: این گردهم آیی نشان می دهد که سنت های دینی مختلف علی رغم تفاوت ها و تنوعش از پتانسیل بزرگی برای خدمت به تمام بشریت برخوردار است.”

پاپ تاکید کرد اگر رهبران سیاسی دنیا در مواجه با مشکلات راه گفت و گو را در پیش گیرند، بسیاری از بحران هایی که امروزه میلیون ها انسان در اقسا نقاط دنیا از آن رنج می برند تا حد زیادی حل می شود.

این در حالی ست که بسیاری سفر پاپ به مغولستان را تلاشی برای ترمیم روابط تیزه واتیکان با روسیه و چین می‌دانند.

خبر اصلی را اینجا (+) بخوانید.

به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.