خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

افزایش تبعیض علیه مسلمانان توسط اندیشه‌های راست افراطی در آلمان

تحقیقات و گزارش‌های جدید درخصوص تبعیض علیه مسلمانان حاکی از آن است که اندیشه‌های راست افراطی در آلمان و جلوگیری از ورود مسلمانان به این کشور در دو سال گذشته افزایش‌یافته و از هشت درصد فراتر رفته است.

به گزارش سرویس ترجمه ردنا (ادیان نیوز)، به نقل از “The Muslim News”؛ گزارش تازه نسبت به تبعیض علیه مسلمانان نشان داد؛ یک نفر از هر دوازده نفر در آلمان اندیشه‌های راست افراطی دارد.

تحقیق فوق که بین ماه‌های ژانویه تا فوریه سال ۲۰۲۳ از سوی سازمان “فردریش ایبرت” انجام‌شده نشان می‌دهد عواملی چون “جنگ روسیه و اوکراین، افزایش سرسام‌آور قیمت انرژی و تورم بالا” چالش‌هایی را برای احزاب دموکراتیک در بدنه دولت ایجاد و راست‌گراها را تقویت کرده است.

این در حالی ست که در تحقیق انجام‌شده از سوی نهاد ذکرشده در سال ۲۰۲۱-۲۰۲۰ میلادی تنها دو درصد از شرکت‌کنندگان از اندیشه‌های راست افراطی حمایت کرده بودند.

در بخش دیگری از تحقیق انجام‌شده آمده است ناامنی و جدال بر سر دسترسی کمی و کیفی افراد به امکانات و مایحتاج زندگی در گسترش اندیشه‌های راست‌گرایی و ضد دموکراتیک نقش دارند.

نظرسنجی نشان داد اعتماد شهروندان آلمانی به دموکراسی و نهادهای مجری دموکراسی به زیر شصت درصد رسیده است.

براساس یافته‌های تحقیق گرایش به راست‌گرایی در قدرت حاکم از ۹ به ۱۵.۵ درصد افزایش‌یافته است.

همچنین در این تحقیق “بیگانه هراسی شانزده درصد، یهودی‌ستیزی پنج و نیم درصد و حمایت از جنایات هیتلر و سیاست‌های نازی‌ها چهار درصد” ذکرشده است.

شش درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی نیز معتقد بودند یک حزب قوی واحد و شکلی از دیکتاتوری می‌توان نوع حکومت مناسب در آلمان باشد.

نظرسنجی انجام‌شده نشان داد دیدگاه‌ها و تعصبات منفی نسبت به مهاجرین و مسلمانان در آلمان افزایش‌یافته و سی و چهار درصد شرکت‌کنندگان معتقد بودند پناهندگان تنها برای استفاده از مزایا و امکانات سیستم تأمین اجتماعی به آلمان می‌آیند.

“هشت درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی با کنترل و منع مهاجرت مسلمانان به آلمان به‌شدت موافق، ده درصد موافق و بیست‌وسه درصد دیگر تا حدودی” موافق بودند.

منبع: سرویس انگلیسی ردنا

به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.