حجتالاسلام و المسلمین محسن قرائتی در جلسه درسهایی از قرآن با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: ما راجع به قرآن خط ویژه نرفتیم. خط معمولی هم نرفتیم و کمکاری کردیم. بسیاری از علمای ما اقرار کردهاند که تحقیقاتی که راجع به قرآن کردهاند کافی نبوده است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، به مناسبت ایام فاطمیه جلسه «درسهایی از قرآن» با حضور و سخنرانی استاد محسن قرائتی مدرس و مفسر قرآن در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن خوش آمد گویی به استاد محسن قرائتی بیان کرد: بنده ۵۰ سال شاگرد استاد قرائتی بودهام. بنده از سال ۱۳۵۲ خدمت ایشان ارادت دارم و عرض ادب می کنم و در این پنجاه سال همیشه ارادتم به ایشان اضافه شده است.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اضافه کرد: اگر کسی بپرسد که راز ماندگاری آقای قرائتی چیست؟ میگویم یک کلمه است. ایشان حکیم هستند و کارهایشان را با حکمت پیش میبرند. ایشان متعلق به همه مردم است و با هیچ جناحی نبوده و طرفدار هیچ جناحی نیست. ایشان از کشفیات امام راحل (ره) است. ایشان از کشفیات شهید بهشتی شهید مطهری و همه بزرگانیست که به ایشان ارادت داشتهاند و بعد هم مقام معظم رهبری که از ایشان حمایت کردند. سی سال است که ستاد اقامه نماز اجلاس سالیانه دارد و در هر سال مقام معظم رهبری به مناسبت برگزاری این اجلاس پیام صادر میکنند و در تمام پیامهایشان اسم ایشان را ذکر کرده و از ایشان تجلیل کردهاند.
وی در پایان گفت: در دانشگاه ادیان و مذاهب ۱۰۴۶ پایان نامه درباره قرآن در مقطع کارشناسی ارشد نوشته شده است. همچنین ۷۷ پایان نامه دکتری در موضوعات قرآنی و مباحث قرآنی تدوین شده است. صدها مقاله نوشته شده و جلسات علمی برای درک بهتر مفاهیم قرآن برگزار شده است. در طول سالهای گذشته دانشجویان ما چند واحد علوم قرآنی را میخواندند. ان شاءالله اگر خداوند توفیق دهد تصمیم داریم فاصلهمان را با قرآن نزدیک و نزدیکتر کنیم و تلاش کنیم تا بر روی مفاهیم و تفسیر قرآن تعمق بیشتری داشته باشیم.