خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

پاپ فرانسیس در اقدامی بی‌سابقه از ذکر نام اسرائیل در مناجات هفتگی خودداری کرد

پاپ فرانسیس در مراسم دعای هفتگی روز یکشنبه خود از ذکر نام رژیم اشغالگر اسرائیل خودداری کرد؛ در حالی که از فلسطین نام برد.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، در اقدامی بی‌سابقه، نام نبردن پاپ فرانسیس از رژیم صهیونیستی در دعای هفتگی روز یکشنبه خود، توجه کارشناسان سیاسی را به خود جلب کرده است.

پاپ فرانسیس در مراسم دعای هفتگی روز یکشنبه خود از ذکر نام رژیم اشغالگر اسرائیل خودداری کرد؛ در حالی که از فلسطین نام برد.

پاپ در طول دعای خود برای صلح در سودان و موزامبیک دعا کرد و خواست که درگیری‌ها در آفریقا، اروپا، فلسطین و اوکراین و دیگر مناطق مختلف جهان (بدون اشاره به «اسرائیل») فراموش نشود. وی گفت: فراموش نمی‌کنیم که جنگ همیشه یک شکست است.

لازم به ذکر است که پاپ در دعاهای روز یکشنبه و رویدادهای مهم دیگر از رژیم اشغالگر یاد می‌کرد، اما این بار به آن توجهی نکرد که به گفته ناظران اتفاق مهمی است.

عدم ذکر نام «اسرائیل» توسط پاپ فرانسیس همزمان با تنش دیپلماتیکی است که چند روز پیش در روابط بین واتیکان و رژیم صهیونیستی رخ داد؛ رژیمی که برای پنجمین ماه متوالی به تجاوزات وحشیانه خود علیه نوار غزه ادامه می‌دهد.

در ۱۳ فوریه، کاردینال پیترو پارولین، وزیر امور خارجه واتیکان گفت که تعداد بسیار زیادی از مردم در حملات اسرائیل کشته شدند و خاطرنشان کرد که افکار عمومی از تل‌آویو می‌خواهد حملات خود به غزه را متوقف کند. پارولین افزود: در عین حال این خواسته وجود دارد که حق اسرائیل برای دفاع از خود متناسب باشد و واضح است که کشتار ۳۰ هزار نفر پاسخ مناسبی نیست.

تجاوز رژیم اشغالگر اسرائیل به غزه و نسل‌کشی که علیه مردم این منطقه به راه انداخته است وارد صد و سی و ششمین روز خود شده است. مردم نوار غزه از یک فاجعه انسانی بی‌سابقه رنج می‌برند و تا کنون بیش از سی هزار شهروند فلسطینی در این حملات جان خود را از دست داده‌اند. به گفته وزارت بهداشت غزه، تعداد مجروحان با جراحات مختلف به بیش از ۷۰ هزار نفر رسیده و هزاران نفر در زیر آوار مفقود هستند.
همچنین در سایه تجاوزات مستمر و بمباران‌های خشونت‌آمیز و بی‌رویه این رژیم بیش از ۱,۹ میلیون نفر به کمپ‌ها و مراکز دیگر با تجهیزات ناکافی پناه برده‌اند.

منبع ایکنا
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.