آیا میدانید کدام بازیگران ایرانی مطرح و شناخته شده سینما و تلویزیون غیر مسلمان یا پیرو سایر ادیان الهی هستند؟ همراه ما باشید.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، معمولاً اکثر بازیگران ایرانی پیرو دین اسلام به شمار می آیند، اما شاید برایتان جالب باشد بدانید که بعضی از بازیگران برتر که نامی آشنا در سینمای ایران دارند مسیحی هستند. همان طور که می دانید دین مسیحیت یکی از دین هایی است که بسیاری از افراد ایران پیرو آن هستند. در ادامه به معرفی چند بازیگر شناخته شده که دینی جز اسلام دارند می پردازیم.
بازیگران ایرانی پیرو سایر ادیان و مذاهب
آیا آتیلا پسیانی مسیحی است؟ پس از درگذشت آتیلا پسیانی، بسیاری از رسانه ها تیتر یک شدند: آتیلا پسیانی، بازیگر مسیحی سینمای ایران درگذشت. (منجمله ادیان نیوز)
اما در زمان زندگی آتیلا پسیانی چیز زیادی از مذهب او گفته نشده است. دقیقاً معلوم نیست آتیلا پسیانی چه دینی دارد، اما سایت های مسیحی نوشته اند که این بازیگر مسیحی بوده است.
در مراسم خاکسپاری مرحوم پسیانی حجت الاسلام یاری بر پیکر او نماز اقامه کرد بنابراین او دینی جز اسلام نداشته است. روح آتیلای عزیز سینما قرین رحمت الهی باد.
۱. بانیپال شومون
بانیپال شومون در آذر ۱۳۵۷ در تهران به دنیا آمد. او تبار آشوری (مسیحیان آشوری ایران) دارد. بانیپال شومون مدرک مهندسی عمران دارد. او در سال ۱۳۷۶ در حوزه تئاتر دانشجویی فعالیت داشت. او پس از دانشگاه وارد کار ساختمانسازی شد اما بعدها تصمیم گرفت بازیگری را ادامه دهد و در مؤسسه کارنامه و آموزشهای بازیگری ثبت نام کرد.
۲. فردوس کاویانی
فردوس کاویانی کوثرخیزی در ۴ مهر ۱۳۲۰ در کرمان زاده شد. او پیرو دین زرتشت بود. کاویانی از کودکی به بازیگری علاقه داشت و پس از پایان دورهٔ ابتدایی، به تهران رفت و برای چند سال در فروشگاه پارچه کار کرد. او پس از دریافت دیپلم، در بورسیهای شرکت کرد و به آلمان رفت. کاویانی در رشته شیمی در برلین آموزش دید. اما آن را نیمهکاره رها کرد و در سال ۱۳۴۰ به ایران بازگشت.
کاویانی دانشآموختهٔ رشتهٔ بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود و در سال ۱۳۵۰ از این دانشکده فارغالتحصیل شد. او با مهین کاویانی ازدواج کرد و دو فرزند داشت.
۳. ماهایا پطروسیان
ماهایا پطروسیان (زادهٔ ۱۳ دی ۱۳۴۸ در تهران) هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون ارمنیتبار اهل ایران است. او از دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشتهٔ تئاتر فارغالتحصیل شد. با بازی در فیلم عشق و مرگ به کارگردانی محمدرضا اعلامی پا به عرصهٔ سینما گذاشت و با بازیگری در فیلمهای پردهٔ آخر، دیگه چه خبر، نابخشوده، و کمکم کن در سینمای ایران مشهور شد. وی برای فیلمهای پردهٔ آخر و هفت پرده برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۹ شد.
۴. لوریک میناسیان
وی با نام تولد لوریک وارطان یوسفیانس در ۲۷ دی ۱۳۲۲ (۱۸ ژانویه ۱۹۴۴) زاده شد و درگذشته ۲۱ خرداد ۱۳۸۳ در تهران بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی ارمنیتبار بود. زادگاه وی در برخی منابع تهران و در برخی دیگر تبریز ذکر شدهاست. پدرش آرامائیس هوسپیان با نام هنری آرمان یکی از چند بازیگر شاخص در دهههای ۱۳۳۰ و ۱۳۴۰ خورشیدی ایران بود. که در سال ۱۳۵۸ خورشیدی درگذشت. لوریک به دلیل حرفهٔ پدرش خیلی زود با تئاتر و سینما آشنا شد.
۵. لوون هفتوان
لوون خانکلدیان هفتوان ۶ فروردین ۱۳۴۵ در خانوادهای ارمنی در محله حشمتیه به دنیا آمد. دوران ابتدایی و راهنمایی را در مدرسه ساهاکیان و متوسطه را در دبیرستان فیروز بهرام گذراند. سال ۱۳۶۳ در رشته هنرهای نمایشی دانشگاه تهران پذیرفته شد و در سال ۱۳۶۹ نمایش اسب نوشته محمد چرمشیر را به عنوان پایاننامه خود در رشته بازیگری و کارگردانی به اجرا درآورد.
بازی در نقش کوتاهی در فیلم در کوچههای عشق ساخته خسرو سینایی از دیگر کارهای او در این دوران میباشد. لوون هفتوان در ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ در صحنهٔ فیلمبرداری مجموعهٔ تلویزیونی بوی باران دچار سکتهٔ قلبی شد و پس از انتقال به بیمارستان مدرس بر اثر ایست قلبی در سن ۵۱ سالگی درگذشت. او در گورستان ارامنه تهران به خاک سپرده شد.