خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

سید ابوالحسن نواب: اسرائیل نخواهد ماند

موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب «سید ابوالحسن نواب» با اشاره به جنگ‌ها و خیانت‌های بعدی که در طول تاریخ توسط برخی کشورهای غربی و عربی در مقابله با اسرائیل صورت گرفت بیان کرد: کسانی که جنگ با اسرائیل را با سنگ شروع کردند امروز با پیشرفته‌ترین موشک‌ها و تانک‌ها با اسرائیلی‌ها مبارزه می‌کنند.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب «موسس و رئیس هیئت امنای دنشگاه ادیان و مذاهب» در جمع اندیشمندان و دانشگاهیان کشور هندوستان با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت:هنوز شهادت و مصیبت فقدان سید مقاومت برای بنده غیرقابل باور است. شهید صفی الدین برادر عزیزتر از جان، به همراه سید حسن نصرالله دو بزرگوار جبهه مقاومت و حزب الله بودند که تاثیرگذاری و نقش فراوانی در پیشروی نهضت حزب الله داشتند. بنده با این دو بزرگوار ارتباط نزدیکی داشتم و هر موقع ایشان به ایران تشریف می‌آوردند توفیق شرکت در برخی جلسات با ایشان برای بنده محقق می‌شد.

موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب با مطرح کردن سه پرسش که «اول. چرا مسئله فلسطین به ما مربوط است؟ دوم. چرا فلسطین را می‌خواهیم آیا مردم سوریه، لبنان و فلسطین به نیابت از ما مقابل دشمن ایستاده‌اند؟ و سوم و سوال اصلی این اینکه آیا اسرائیل نابود می‌شود؟» گفت: به‌عنوان یک طلبه نیمه مطلعی که شاید چند هزار صفحه راجع به جنگ‌های اعراب و اسرائیل مطالعه و تاریخ را به‌خصوص تاریخ جنگ‌های ۱۹۴۸، ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ را پیگیری کرده است باید بگویم این غده سرطانی از قرن هجدهم بنا بود (یعنی آخر قرن هجدهم ۱۸۹۰)، به عنوان یک موسسه دفاعی و به نام آژانس دفاع از یهود در سوئیس شکل بگیرد. بعد از تشکیل این موسسه اتفاقاتی در دنیا رخ داد که یکی از آنها در سال ۱۹۱۴ در خیابانی در کشور بوسنی و هرزگوین بود که ولیعهد اتریش آرشیدوک فرانتس فردیناند در آن کشته شد. این اقدام باعث شد تا جنگ جهانی اول شروع شود.

حجت الاسلام و المسلمین نواب ادامه داد: با آغاز جنگ جهانی اول، یهودی‌ها می‌دانستند که پشت این جنگ کشور آلمان قرار دارد که یهودی ستیز هم هست و آنها باید فکری برای خودشان بکنند. در آن زمان ۵۴ کشور امروز جهان دولت عثمانی را تشکیل می‌دادند. با نابود شدن دولت عثمانی، نقشه این سرزمین یعنی اسرائیل کشیده شد و یهودیان مقدمات خرید زمین‌ها و خانه‌ها را شروع کردند و اینگونه اسرائیل شکل گرفت.

وی افزود: پس از پایان جنگ جهانی اول، جنگ جهانی دوم و شکل گیری اسرائیل، اولین جنگ جدی در سال ۱۹۴۸ انجام گرفت. که در حال حاضر به دستاوردهای آن جنگ، اراضی ۱۹۴۸ می‌گویند. در این جنگ تمام ارتش‌های عربی مانند ارتش مصر به استعداد ۲۰۰ هزار نفر، ارتش سوریه به استعداد ۱۰۰ هزار نفر، ارتش اردن، ارتش یمن، ارتش عراق و ارتش لبنان وارد جنگ با اسرائیل شدند. سربازان این همه بسیار مصمم و معتقد بودند. نقل است که ارتشیان ارتش مصر تکبیر گویان از کانال سوئز رد می‌شدند که بر اساس یک خیانت این عملیات لو رفت و اسرائیلی‌ها روی کانال سوئز را آتش زدند و بسیاری از سربازان ارتش مصر در این آتش سوختند. نتیجه این جنگ این شد که در سال ۱۹۴۸ اراضی در داخل فلسطین، صحرای سینا، بلندی‌های جولان و بخشی از زمین دولت لبنان تحویل اسرائیل داده شد.

رئیس+دانشگاه+ادیان

موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به جنگ‌ها و خیانت‌های بعدی که در طول تاریخ توسط برخی کشورهای غربی و عربی در مقابله با اسرائیل صورت گرفت بیان کرد: اسرائیل با استفاده از هواپیماها و سلاح‌هایی که آمریکا در اختیار آنها قرار داده بود توانست موجودیت خود را در منطقه حفظ کند و با دشمنان خود مقابله نماید.

وی گفت: با سخنرانی امام خمینی (ره) در قیام سال ۱۳۴۲ که در آن سخنرانی امام ۱۳ بار اسم آمریکا و اسرائیل را آورد و ۱۲ بار به اسم شاه را اشاره کرد به ما فهماند که مشکل اصلی منطقه اسرائیل است و پشتیبان این اسرائیل هم آمریکاست. همزمان با این روزگار جمال عبدالناصر نیز که مدعی اصلی مخالفت با اسرائیل بود تکیه خود را بر دولت‌های عربی گذاشت و در اعتراض به سخنرانی نخست وزیر وقت اسرائیل از جلسه سازمان ملل بلند شد و ۱۱۳ نفر دیگر از جمله پادشاه، ملک، امیر، نخست وزیر و وزیر امور خارجه کشورهای متعدد عربی به اعتراض همراه او و در حمایت از جمال عبدالناصر جلسه را ترک کردند. اما امام خمینی (ره) تکیه خود را بر ملت‌های مسلمان گذاشت و با جمله اگر مسلمین مجتمع بودند هرکدام یک سطل آب به اسرائیل می ریختند او را سیل می برد. نشان داد که نباید به دولت‌ها تکیه کرد. حضرت امام (ره) با این تشبیه نشان دادند که نابودی اسرائیل به دست ملت‌های مسلمان و با قدم‌های آنان برای نابودی این رژیم محقق خواهد شد و نه دولت‌های آنان.

حجت الاسلام و المسلمین نواب ادامه داد: همانطور که اکنون شاهد هستید، تئوری دولت‌ها و جنگ‌ها و ارتش‌ها شکست خورده است و این ملت‌های مسلمان منطقه هستند که بر ضد این رژیم کودک کش قیام کرده‌اند. کشورهای منطقه در این سال‌ها حتی یک بار هم روزخوشی را نداشته‌اند و اسرائیل تا جاییکه توانسته در ۵۰ سال اخیر آرامش را از مردم این منطقه سلب کرده، مردم را آواره کرده و خرابی‌های بی‌شماری را بارآورده است.

وی افزود: ما از مردم مظلوم لبنان و فلسطین حمایت می‌کنیم و این حمایت به جهت آموزه‌های دینی و انسانی ما است. آمریکا از سال ۱۹۴۸ این نقطه سرطانی را اینجا برای نابودی منطقه کاشته است. اسرائیل دشمن منطقه و دشمن ماست و با شعارهای انقلاب اسلامی ایران مخالف است.

موسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به حادثه ۷ اکتبر و عملیات طوفان الاقصی بیان کرد: مردم غزه با جمعیت دومیلیون نفر ساکن، تنها در ۳۰۰ کیلومتر مربع بزرگترین تراکم جمعیتی جهان را تشکیل داده‌اند. طوفان الاقصی صبر لبریز شده مردم غزه بود. مردم فلسطین خودشان تصمیم گرفتند و تشخیص دادند که در عملیاتی مانند هفتم اکتبر و طوفان الاقصی حضور پیدا کنند و نقش‌آفرینی داشته باشند. آنها نشان داد‌ند که از اسرائیل هراسی ندارند. همانطور که مردم ایران از اسرائیل نمی‌هراسند و هیچ ترسی از آن ندارند. ما این شهامت را مدیون مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هستیم. چراکه ایشان با تحمل تمام سخن‌ها و تحریم‌هایی که بر ضد ملت ایران انجام شد، بر مقاومت در برابر این رژیم کودک‌کش عزم راسخ داشته و مردم را هدایت کرده‌اند. حیات رژیم صهیونیستی قابل دوام نیست و اسرائیل نخواهد ماند و راه حلی هم جز راه حلی که در پیش داریم و در حال انجام آن هستیم نیست.

وی تشریح کرد: اسرائیل مشکلات داخلی بسیاری دارد. از مشکل اقتصادی و مهاجرتی گرفته تا مشکلات نظامی. یادتان نرود کسانی که جنگ با اسرائیل را با سنگ شروع کردند امروز با پیشرفته‌ترین موشک‌ها و تانک‌ها با اسرائیلی‌ها مبارزه می‌کنند و باید گفت که قطب‌بندی‌های جهانی از لحاظ سیاسی کمکی به مسئله اسرائیل نخواهد کرد. دولت اسرائیل پشتوانه‌های سیاسی خود را از دست داده و می‌دهد. همچنین پشتوانه اقتصادی و پشتوانه مردمی نداشته خود را نیز در این مدت از دست داده و این شکست‌ها ادامه‌دار خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در پایان افزود: هنگامی که خبر شهادت شهید صفی الدین قطعی شد بنده بسیار غمگین شدم. بنده این خانواده را، پدرانشان و اجدادشان را می‌شناختم. ایشان با سید حسن نصرالله نسبت خویشاوندی نیز داشتند. خداوند هر دوی این بزرگواران را رحمت کند و به ما توفیق بدهد که قدردان زحمات این بزرگان باشیم. مطمئن باشید بیان امام خمینی (ره) که فرمود هر پرچمی از دست سرداری بیفتد سردار دیگری آن را برمی‌دارد یک حقیقت است و در ضمن باید گفت که ما در عراق برای دفاع از عراق شهید داده‌ایم و هم در لبنان برای دفاع از لبنان شهدای بسیاری را تقدیم مقاومت کرد‌ه‌ایم. ما مردانه در حمایت از مردم مظلوم غزه و لبنان ایستادیم.

رئیس+دانشگاه+ادیان

منبع روابط عمومی دانشگاه ادیان
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.