خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

دلایلی برای قهرمانی تراکتور؛ برنده داخل زمین و بیرون زمین!

پرشورها لقبی است که برای هواداران تراکتور انتخاب شده است و آنها واقعا شایسته این لقب هستند.

تراکتور نشان داد که بهترین فوتبال را در لیگ بیست و چهارم به نمایش می گذارد و سزاوار ترین تیم به کسب عنوان قهرمانی به شمار می آید و در نهایت هم به چیزی که شایسته آن بود دست پیدا کرد. در گزارشی به مهم ترین دلایل قهرمانی تراکتور می پردازیم.

به گزارش ادیان نیوز به نقل از شفقنا ورزشی، تراکتور دو هفته مانده به پایان لیگ قهرمانی خود را در لیگ برتر قطعی کرد و برای نخستین بار در تاریخ توانست عنوان قهرمانی را در لیگ برتر به دست آورد.

مدعیان بسیار امیدوار بودند که تراکتور در دو بازی سخت خارج از خانه برابر فولاد و شمس آذر قزوین امتیاز از دست دهد تا دو هفته پایانی جذاب تر شود اما شاگردان اسکوچیچ در هر دو بازی سزاوارانه به پیروزی دست پیدا کردند و با شایستگی قهرمان شدند.

اما برای قهرمانی تراکتور دلایلی وجود دارد که در  این گزارش به آنها می پردازیم:

اسمی بزرگ به نام زنوزی

بدون شک مهم ترین شخص در درخشش، اوج گیری و در نهایت قهرمانی تراکتور در لیگ برتر مالک این باشگاه آقای زنوزی است.زنوزی در چند سالی که مالکیت تراکتور را برعهده دارد برای موفقیت  این تیم دست به هر کاری زده است و بازیکنان و مربیان بزرگی را به این تیم تبریزی آورده است. زنوزی پرمهره ترین و باکیفیت ترین تیم را راهی لیگ بیست و چهارم کرد و برای موفقیت تیم محبوبش هزینه زیادی کرد و در نهایت هم جواب  این هزینه را گرفت و تراکتور برای نخستین بار در تاریخ خود بر بام فوتبال ایران ایستاد.

تراکتور با زنوزی نه تنها داخل زمین برنده بود بلکه در خارج از زمین هم یک برنده مطلق بود“این کار آقای تاج اصلا کار خوبی نیست. این کار شما اگر چنین حکمی بوده باشد، بیرون آمدنش قبل از اعلام رای کار درستی نبوده است، البته اگر چنین رایی بوده باشد.اگر این رای بیرون بیاید من واقعا متاسف خواهم شد و یک‌سری ناگفته‌ها را خواهم گفت.

این واکنش آقای زنوزی قبل از اعلام رای بیرانوند بود و قدرت مالک تراکتور را در جنگ های بیرون زمین نشان داد. پیش بینی می شد که فدراسیون فوتبال به این اظهار نظر واکنش نشان دهد اما نه تنها واکنش نشان نداد بلکه حکم بیرانوند را هم هنوز اعلام نکرده است البته پیش بینی می شود که در روزهای  اخیر باتوجه به مشخص شدن عنوان قهرمان این حکم اعلام شود.

آقای زنوزی نشان داد که بهترین مالک برای تراکتور به شمار می آید و نه تنها توانایی جذب هر بازیکنی را دارد بلکه نفوذ خاصی هم در فدراسیون دارد و  این ظاهرا نکته مهمی برای قهرمانی در لیگ ایران به شمار می آید.

یک مربی کاربلد

دومین عامل را در قهرمانی تراکتور باید انتخاب بسیار درست اسکوچیچ دانست. بسیاری براین باور هستند که اگر باشگاه پرسپولیس به جای گاریدو، اسکوچیچ را انتخاب کرده بود سرنوشت قهرمان عوض می شد و به نظرمی رسد که این ادعای صادق است. انتخاب اسکوچیچ برگ برنده تراکتور بود.

این مربی کروات به خوبی با فوتبال ایران آشنا بود و تجربه کار کردن در تیم ملی را در کارنامه داشت. او با ستاره های بزرگی در تیم ملی فوتبال ایران کار کرد و  این باعث شد تا کار کردن با ستاره های بزرگ و ملی پوش تراکتور  هم برای او راحت باشد و اجازه ندهد که تیم وارد حاشیه شود. اسکوچیچ هم به فوتبال زیبا اعتقاد دارد و هم نتیجه گرا و تراکتور مرد کروات تلفیقی از این دو بود. تراکتور برای قهرمانی در لیگ ایران با مربیان سرشناس تر از اسکوچیچ هم کار کرد اما این مربی کروات بهترین عملکرد را داشت.

بازیکنان باکیفیت داخلی و خارجی 

و اما عامل بسیار مهم دیگر در قهرمانی تراکتور بازیکنان خارجی باکیفیت و البته داخلی های سرشناس و تاثیر گذار بود. تراکتور بهترین بازیکنان خارجی لیگ بیست و چهارم را داشت. ریکاردو آلوز مثل همیشه کلیدی ترین بازیکن تیم تبریزی بود و موتور محرک این تیم در لیگ بیست و چهارم هم بود.

ایگور پوستونسکی خیال اسکوچیچ را در پست هافبک دفاعی راحت کرد و  او  هم شایستگی قرار گرفتن در تیم منتخب لیگ را دارد.

و اما بهترین خرید تراکتور دروژدک مهاجم کروات بود که در نیم فصل دوم به تیم اضافه شد. او که سابقه کار کردن با یورگن کلوپ را هم دارد خیلی زود در خط حمله تراکتور جا افتاد و توانست ۷ گل حساس برای تیم به ثمر رساند تا سهم بسزایی در قهرمانی تیمش داشته باشد.

تراکتور بازیکنان داخلی بسیار خوبی داشت.تیم تبریزی سیاست خوبی را در پیش گرفت به طوریکه با جذب سه بازیکن تاثیر گذار پرسپولیس نه تنها مدافع عنوان قهرمانی را تضعیف کرد بلکه خود را هم به شدت تقویت کرد. مهدی ترابی یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان لیگ بیست و چهارم بود که با ۸ پاس گل در صدر بهترین پاسورها قرار دارد و توانست سه گل هم به ثمر رساند.

حسین زاده، بیرانوند، آقاسی،مهدی هاشم نژاد، دانیال اسماعیلی فر، شجاع خلیل زاده و محمد نادری از دیگر بازیکنان سرشناس و باکیفیت تراکتور بودند که این تیم را به ترسناک  ترین تیم لیگ بیست و چهارم تبدیل کردند.

و اما هواداران پرشور

و اما در پایان باید از نقش پر رنگ هواداران تراکتور در قهرمانی این تیم سخن به میان آوریم. پرشورها لقبی است که برای هواداران تراکتور انتخاب شده است و آنها واقعا شایسته این لقب هستند. هواداران تراکتور تقریبا در همه بازی ها ورزشگاه را پر می کنند و جویی که آنها در حمایت از تیم محبوب خود به وجود اورده اند در ایران بی نظیر است.

گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.