خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

کشورهای جهان یا مخالف جنایات اسرائیل هستند یا در آن همدست‌اند

شیخ الازهر در دیدار سفیر ایتالیا:

رژیم صهیونیستی و حامیانش» با تغییر افکار عمومی جهان پس از افشای «تبلیغات دروغین» آنها، متحمل خسارت بزرگتری شده‌اند.

شیخ احمد الطیلب، شیخ الازهر تاکید کرد: «مساله فلسطین به سطح خطرناکی از بی‌عدالتی و ظلم رسیده است و این ظلم و ستم از تمامی ارزش‌های تمدنی، دینی، انسانی و اخلاقی تخطی کرده است.»

به گزارش ادیان نیوز به نقل از آرتی، شیخ الازهر در دیدار با «آگوستینو بالسی»، سفیر ایتالیا در قاهره با توصیف وضعیت غزه، به عنوان«نسل‌کشی» توسط یک ارتش تا بن دندان مسلح علیه مردمی بی‌دفاع گفت: «خون کودکان و غیرنظامیان در آنجا به ظلم و ستم ریخته می‌شود، هیچ حد وسطی وجود ندارد؛ شما یا مخالف این جنایات هستید یا در آن همدست هستید.»

وی با ابراز تاسف از جان باختن هزاران فلسطینی به دست اشغالگران، گفت: «رژیم صهیونیستی و حامیانش» با تغییر افکار عمومی جهان پس از افشای «تبلیغات دروغین» آنها، متحمل خسارت بزرگتری شده‌اند و مردم غرب در تظاهراتی در محکومیت قتل عام‌ها به خیابان‌ها آمده‌اند.

الطیب اظهار داشت: «مردم غرب برای محکوم کردن قتل عام‌ها در غزه به خیابان‌ها آمده‌اند و اشغالگران صهیونیست را به عنوان دولتی توصیف می‌کنند که مرتکب فجیع‌ترین جنایات علیه بشریت شده است و حمایت مردمی که اشغالگران به آن متکی بود و جنایات آن را حمایت و توجیه می‌کرد، پس از آشکار شدن چهره واقعی آنها فرو ریخته است.»

شیخ الازهر از کارگران بنادر ایتالیا که از بارگیری سلاح برای اسرائیل خودداری کردند، به طور ویژه تقدیر کرد و موضع آنها را یک «عمل بشردوستانه بزرگ» توصیف کرد که نشانگر وجدان مردم ایتالیا است.

وی همچنین این سوال را مطرح کرد که «چرا راه حل دو کشوری اجرا نشده است، چه چیزی مانع اجرای این راه حل برای مدت طولانی شده است؟ این طرح چند بار توسط قدرت‌های بزرگ جهانی تصویب شده است، اما تنها به عنوان یک مانور صرف و نه یک تلاش واقعی برای دستیابی به یک راه حل عادلانه برای مسئله فلسطین.»

سفیر ایتالیا ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، از تلاش‌های شیخ الازهر در گسترش صلح و همزیستی ستایش کرد و بر موضع قاطع ایتالیا در قبال صلح در خاورمیانه، با تمرکز بر ارائه کمک‌های بشردوستانه به غزه برای تأمین نیازهای غیرنظامیان به دارو و غذا تاکید کرد.

گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.