ماهیت معترضان اکران رستاخیز درحالی مطرح شده است که آنها ۲۴ تیر همزمان با اولین روز نمایش این فیلم در سینماها با تجمع و دادن شعارهایی، مخالفت خود را نسبت به اقدام وزارت ارشاد نشان دادند. معترضان در این روز در مقابل سینما شکوفه و وزارت ارشاد در تهران تجمع کردند. تجمعکنندگان از پخش تصویر حضرت ابوالفضل العباس(ع) و اهانت به اهل بیت(ع) معترض بودند. شعارهایی چون «هر که با آل علی در افتاد ور افتاد»، «درویش حیا کن، اکران را رها کن»، «هیهات من الذله»، «اگر فیلم اکران شود سینما ویران شود»، «حمایت از رستاخیز خیانت است به شیعه» و «هیئتی میمیرد، ذلت نمیپذیرد» سر دادند. تجمعکنندگان بعد از سینهزنی و عزاداری از وزارت ارشاد به سمت سینما شکوفه در میدان شهدا راهپیمایی و به سمت درِ سینما حمله کرده و پرده فیلم رستاخیز را از سینما شکوفه پایین کشیدند که با ورود ناجا متفرق شدند.
اطلاعات جدید به دست آمده نشان می دهد در این تجمع ۴ زن به صورت فعال حضور داشتند که تنها یکی از آنها پوشیه داشته است که وی سر و صدای و بازار گرمی بالایی در این تجمع داشته است.
زن پوشیه پوش در ادامه سر و صداهای خود، شروع به قمه زنی و حرفهایی دون از شأن و التهاب و ایجاد جو تشنج می شود که دستگیر می شود.
وی در اظهارت خود بعد از دستگیری اظهار می دارد که در یکی از شهرهای مهم غرب کشور ساکن است. توسط فردی که به عراق و قم رفت و آمد داشته به دفتر «مرجع خودخوانده شیعیه انگلیسی» معرفی می شود. وی در جریان فیلم رستاخیز به دفتر این مرجع خودخوانده در قم می رود و مبالغ قابل توجهی پول دریافت می کند و با یک سناریو که چند بار به صورت نمایشی وی آن را تمرین می کند در تجمع علیه فیلم رستاخیز حضور پیدا می کند.
یک منبع مطلع از شناسایی برگزارکنندگان تجمع علیه رستاخیز و شناسایی اکثر حاضرین این تجمع خبر داده و خاطرنشان ساخته است: افراد اصلی برپایی تجمع علیه رستاخیز از بیت مرجع انگلیسی بوده اند ولی بخش اعظم تجمع کنندگان به تحریک برپاکنندگان از مقلدین مرجعی دیگر بوده اند که در سالهای گذشته بسیار بر فاصله میان شیعه و سنی اصرار داشته است. هر چند این مرجع تقلید و اعضای بیت ایشان، هیچ نقشی در تجع میدان شهدا نداشته اند.
منبع : مرصاد