به گزارش ادیان نیوز، در حالی که انتفاضه ملت مظلوم فلسطین ژرفا می یابد؛ صهیونیست ها روش های جنایت کارانه ای را برای متوقف کردن آن می آزمایند. آن ها از یک سو می کوشند هزینه های مبارزه مظلومانه دستان خالی با ظلم خود را بیفزایند و از سوی دیگر بدن شهدای انتفاضه را به موضوع کسب و کار بی رحمانه و جنایت کارانه خود تبدیل کرده اند. نوشتار حاضر به این موضوع می پردازد.
جنایات سازمان یافته رژیم صهیونیستی عمدا توسط رسانه های غربی نادیده انگاشته می شود. در همین راستا اخیرا هنگامی که از یک مقام اسرائیلی پرسیده شد فلسطینی ها فقط سنگ پرتاب می کنند، چرا مجازات آن ها توسط اسرائیل این گونه سنگین است؟ پاسخ داد پرتاب سنگ اقدام به قتل است و تصویب حکم ۳ سال زندان، مجازاتی حداقلی برای آن است.
«نیسان سلومیانسکی» رئیس کمیسیون قانون اساسی کنست ادعا کرده است که این قانون مانع از پرتاب سنگ در اراضی فلسطینی علیه نظامیان اسرائیلی می شود.
پارلمان اسرائیل (کِنیست) مجازات حداقل ۳سال زندان برای سنگ اندازان فلسطینی را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه پارلمان، از این پس هر فلسطینی در صورت پرتاب سنگ به سوی وسایل نقلیه و سربازان اسرائیلی، دست کم ۳ سال زندانی خواهد شد.
براساس این قانون، کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال نیز در صورت پرتاب کردن سنگ، به زندان خواهند رفت و با خانواده هایشان نیز برخورد قانونی خواهد شد. این قانون پدر و مادر فلسطینیان زیر ۱۸ سال را که به دلیل پرتاب سنگ در زندان هستند، از حقوق شهروندی در زمان حبس فرزندشان محروم می کند.
به گفته نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی، این قانون موقت است و برای ۳ سال اجرا خواهد شد. پس از این مدت نیز کنست باید بار دیگر درباره تجدید آن تصمیم گیری کند.
این قانون در پارلمان اسرائیل با انتقادات شدید نمایندگان عرب روبه رو شده است. «جمال زحالقه»، از نمایندگان عرب پارلمان رژیم اسرائیل در اعتراض به تصویب این قانون گفت این قانون، ریختن سوخت بر روی آتش است و اسرائیل نمی تواند یک آتش سوزی را با سوخت دیزل خاموش کند.
مجازات پدر و مادر فلسطینیانی که زیر سن قانونی اقدام به پرتاب سنگ می کنند، نقض حقوق بشر و مغایر کنوانسیون ۴ گانه ژنو است. هیچ منطقی برای این مجازات، آن هم در زمانی که در اکثر موارد سنگها به چیزی هم اصابت نمی کند، وجود ندارد.
این قانون در حالی تصویب شد که در طول یک ماه گذشته در سرکوب مردم فلسطین، تا کنون ۷۴ شهید و بیش از ۷۲۰۰ فلسطینی، ازجمله ۴۸۰ کودک زخمی شده اند.
پرتاب سنگ حرکتی نمادین است که از انتفاضه نخست فلسطینیان در سال ۱۹۸۷ آغاز شد. در آن زمان فلسطینی ها در اعتراض به اشغالگری رژیم صهیونیستی و حضور ارتش اسرائیل در غزه، کرانه باختری و بیت المقدس به خیابان ها آمدند و با پرتاب سنگ به سوی تانک های مستقر در خیابانهای اراضی اشغالی، حماسه ای مثال زدنی در تاریخ اشغال فلسطین رقم زدند.
حضور نظامیان اسرائیلی در اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷، اکنون وارد چهل و هشتمین سال خود شده است و اسرائیل به جای عمل به ده ها قطعنامه سازمان ملل که ارتش این رژیم را ملزم به خروج بی قید و شرط از اراضی فلسطینی کرده است، با مصوبات سنگین علیه فلسطینی ها، همچنان درحال سرکوب و کشتار مردم فلسطین است.
در مقابله ای نابرابر، در یک سو مردم فلسطین و به ویژه کودکان فلسطینی با سنگ در زادگاه اشغالی خود در برابر اسرائیل ایستاده اند و در سوی دیگر، تانک ها، نفربرها و صدها سرباز و افسر اسرائیلی مسلح ایستاده اند تا با گلوله های جنگی، فلسطینی ها را به خاک و خون بکشند. در چنین شرایطی اگر پرتاب سنگ فلسطینی ها علیه نظامیان اسرائیلی در زادگاه اشغالی آنان، جرم و معادل قتل است، جرم اسرائیل در ۶۷ سال اشغال فلسطین و قتل عام، نسل کشی و آواره کردن مردم فلسطین چه مجازاتی خواهد داشت؟
از سوی دیگر این اقدام خلاف عرف حقوق بین الملل در حالی صورت می گیرد که جنایات صهیونیست ها عمق یافته و به فروش اعضای بدن شهدای انتفاضه دست زده است. در همین راستا بود که موضوع سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی بار دیگر خبر ساز شد.
منابع بیمارستانی در کرانه باختری رود اردن در گزارشی تکان دهنده درباره سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط رژیم اسرائیل اعلام کردند، نتایج آزمایشهای پزشکی نشان می دهد، صهیونیست ها پیش از تحویل پیکر شهدای فلسطینی به خانواده هایشان، اعضای بدن آن ها را سرقت می کنند.
بر اساس گزارش پزشکان فلسطینی، آزمایش های انجام شده روی اجساد شهدای فلسطینی نشان می دهد اعضای بدن تعدادی از فلسطینی هایی که در یک ماه گذشته در انتفاضه قدس به ضرب گلوله نظامیان صهیونیستی به شهادت رسیده اند، از سوی صهیونیست ها سرقت شده است.
مسؤولان فلسطینی با محکوم کردن سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اسرائیل، اعلام کردند، با تنظیم شکایتی در این زمینه، درصدد ارائه آن به مجامع بین المللی هستند.
با گذشت یک ماه از انتفاضه قدس، تاکنون ۷۴ فلسطینی به دست صهیونیست ها به شهادت رسیده اند اما صهیونیست ها همچنان از تحویل پیکرهای تعداد زیادی از شهدا به خانواده های آنان، خودداری می کنند.
سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی سابقه طولانی دارد. براساس گزارش منابع فلسطینی، در انتفاضه اول و دوم مردم فلسطین علیه اشغالگران صهیونیستی نیز، اعضای بدن دست کم ۱۳۰ شهید فلسطینی سرقت شده بود.
پزشکان و کارشناسان فلسطینی می گویند سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شین بت) مجری اصلی این جنایت هولناک ضد بشری است. این سازمان، گروه هایی را برای سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی تشکیل داده است که به صورت مخفیانه فعالیت می کنند.
بر اساس تحقیقات نهادهای فلسطینی، سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی در بیمارستان هایی در مناطق اشغالی انجام می شود که تحت نظارت شدید این رژیم قرار دارد و سرقت اعضای بدن این افراد نیز به صورت کاملا محرمانه انجام می شود.
با وجود هشدار مسؤولان فلسطینی و نهادهای مدافع حقوق بشر، رژیم صهیونیستی به سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی ادامه می دهد و این اقدام نشانه کینه و نژادپرستی اشغالگران علیه فلسطینی ها است. نگرانی فلسطینی ها درباره ادامه سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی درحالی است که «مئیره وایس» نویسنده اسرائیلی چندی پیش با انتشار کتابی، برای نخستین بار از سرقت اعضای بدن فلسطینی ها در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی رژیم صهیونیستی پرده برداشت.
«وایس» در کتاب خود با بیان جزئیات مشاهدات خود از مرکز کالبد شکافی «ابو کبیر» نزدیک تل آویو، گفت در این مرکز، اجساد نظامیان و شهروندان صهیونیست از اجساد فلسطینیان جدا شده و اعضای بدن اجساد فلسطینیان پس از سرقت، به بانک اعضای بدن اسرائیل منتقل می شود تا به بیماران صهیونیست به ویژه نظامیان مجروح پیوند زده شود.
به گفته وزیر امور اسرا و آزادگان فلسطین، پس از وقوع انتفاضه نخست فلسطینیان، جسد دهها شهید فلسطینی به مراکز پزشکی در مناطق اشغال شده منتقل و به دستور ارتش اسرائیل کالبد شکافی و اعضای بدن فلسطینی ها سرقت شد.
یادآور می شود مسؤولان فلسطینی، نهادهای مدافع حقوق بشری و خانواده های شهدای فلسطینی بارها از سرقت اعضای بدن این شهدا شکایت کرده اند اما مسؤولان رژیم صهیونیستی درخصوص این مسأله سکوت کرده اند.
منبع: تسنیم