
کتاب داستانی «دختران آفتاب» نوشته امیرحسین بانکی، محمد دانشگر و محمدرضا رضایتمند در انتشارات سروش به چاپ رسیده است.
«دختران آفتاب» اگرچه داستان است، در واقع تحقیقی روان شناختی، جامعه شناختی، فرهنگی و دینی درباره زنان است. دختران آفتاب خواسته است که زن و منزلت، شخصیت و هویت او را بشناساند؛ به خودش، به مَردَش، به جامعه اش و به تاریخ گذشته و سرنوشت آینده اش؛ همان گونه که هست و همان گونه که باید باشد.
این اثر، روایت چند دختر است که در اردویی همسفر میشوند. نویسنده در این داستان به مسایل مختلف اجتماعی، سیاسی، دینی و مذهبی میپردازد. این رمان تلاش دارد به برخی از پرسشها در حوزه نقش اجتماعی زنان، با بیانی روان و داستانی پاسخ دهد و سعی میکند تا منزلت، شخصیت و جایگاه واقعی زن را به خودش، اطرافیانش و جامعهاش همانگونه که شایسته آن است، بشناساند. در این رمان به مسایلی مانند کنوانسیون زنان، زن در غرب، فمینسیم و جنبش زنان پرداخته شده است.
خوانندگان «دختران آفتاب» به سرمنزل تفکری میرسند که انسان را میبیند و اعتبار میبخشد؛ خواه زن باشد خواه مرد. این کتاب از معدود داستانهایی است که بیش از یک نویسنده دارد و سبب آن هم چند جنبهای بودن محتوای آن است. این کتاب به صورت داستان گونه، سبک زندگی اسلامی را ترویج کرده و به تصویر میکشد.
مراسم رونمایی از تفریظ رهبر انقلاب و چاپ دهم کتاب «دختران آفتاب» اثر دکتر بانکی پور، دانشگر و رضایتمند با سخنرانی دکترغلامعلی حدادعادل در مورخه ۲۱ مهرماه ۹۴ در مدرسه شهدای هفت تیر واقع در خیابان مشاهیر، ابتدای مدرس، نبش غفاری از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۷ برگزار میشود.
منبع: خبرنامه دانشجویان ایران