خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

ایجاد نمازخانه در دومین آسمانخراش بلند دنیا

به گزارش  ادیان نیوز، به نقل از تایپه تایمز، شرکت مدیریت برج تایپه 101 تایوان که دومین آسمانخراش بلند دنیا به حساب می‌آید در نظر دارد برای جذب گردشگران مسلمان بیشتر به این مرکز تجاری، نمازخانه‌ای برای مسلمانان بازدیدکننده احداث کند.
در سال گذشته حدود سه میلیون نفر از رصدخانه تایپه 101 بازدید کردند که این رقم حاکی از 700 هزار نفر افزایش نسبت به سال قبل است.
با این حال تعداد بازدیدکنندگان چینی این مرکز گردشگری تایوانی کاهش ده درصدی داشته و برای جبران این کاهش، مسئولان این بنا درتلاشند بازدیدکنندگان بیشتری از کره جنوبی، اروپا، امریکا و خاورمیانه جذب کنند.
ایجاد نمازخانه برای استفاده مسلمانان، یکی از تدابیری است که شرکت صاحب این برج 101 طبقه برای جذب گردشگران بیشتر از کشورهای اسلامی اتخاذ کرده است.
به گفته مایکل لیو سخنگوی تایپه 101، این شرکت همچنین رستوران‌های تایپه 101 را تشویق به کسب گواهی‌نامه حلال می‌کند تا مسلمانان برای استفاده از این اماکن مشکلی نداشته باشند.
در حال حاضر رستوران «دینگ شیان 101» در طبقه 86ام این آسمانخراش، دارای گواهینامه سرو غذای حلال است.
منبع: حوزه
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.