به گزارش ادیان نیوز، نگاشتن کتاب گویا، مستدل و مستند در هر موضوعی امتیازی برای آن اثر محسوب میشود که آیتالله مکارم شیرازی نیز در همین راستا با تألیف کتاب “مسیحیت در دنیای کنونی” با دوری از هر گونه اهانت به معرفی چهره واقعی مسیحیت امروزی میپردازد.
این کتاب در بخشهایی مانند: مذاهب بزرگ دنیا، بررسی اناجیل چهارگانه و کتب دیگر مسیحیان، محتوای اناجیل و سایر کتب عهد جدید، دورنمای مسیحیت، توجیه مسأله فداء و نجات، شگفتیهای توحید و تثلیث، شخصیت مسیح از دیدگاه مسیحیان و سرانجام زندگی مسیح به رشته تحریر درآمده است.
یکی از احکام غیرمنطقی کتاب مقدس درباره مسأله ازدواج و طلاق است که-به جزء در شرایط نادری- گسستن زندگی مشترک ممکن نیست و این موضوع حتما تبعات منفی زیادی را به دنبال خود خواهد داشت.
مؤلف کتاب در این خصوص آورده است: “در مواردی که امراض غیرقابل علاج یا دیوانگی و جنون برای یکی از طرفین یا بیماریهایی که مانع از هرگونه عمل جنسی است یا مفقودالاثر شدن یکی از زوجین پیش آید، آیا میتوان طرف دیگر را به حکم اجبار در زندان این ازدواج تا ابد محبوس کرد؛ ازدواجی که هیچ سودی ندارد و جز ضرر نتیجهای از آن عاید نمیشود. اصولا اصرار بر ادامه زوجیت در این گونه موارد اغلب منجر به ارتکاب زنا میشود؛ همان عملی که ترس از آن باعث جعل چنین حکمی شده، زیرا بدیهی است کمتر کسی حاضر میشود یک عمر در چنین حالی به سر بَرَد.”
آموزه تثلیث که در واقع بهعنوان پاشنه آشیل و نقطه ضربهپذیر مسیحیت بهشمار میآید، نیز مورد نقد و تحلیل آیتالله مکارم شیرازی قرار گرفته است.
نویسنده کتاب مسیحیت در دنیای کنونی در اینباره مینویسد: “موضوع جدایی علم از مذهب نیز که نه تنها مخالفان مسیحیت عنوان کردهاند، بلکه بسیاری از مؤمنان به مسیحیت آن را به رسمیت میشناسند و صریحا میگویند نباید انتظار داشته باشیم که تمام مسائل مذهبی بر وفق عقل و علم باشد، بلکه ممکن است با یکدیگر تطبیق نکنند، ظاهرا از مسأله تثلیث(البته و امثال آن) سرچشمه گرفته است تا آنجا که قلمرو علم و دین را به کلی از یکدیگر جدا ساختهاند.”
منبع: انجمن رهپویان هدایت