خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

جوانان در عزاداری سیدالشهدا(ع) حرف اول را می زنند

ادیان نیوز/ استاد برجسته حوزه علمیه نجف گفت: نسل امروز جامعه اسلامی پاک ترین نسل ها هستند، این همه هجمه، شبهه، دشمنی و عناد با اسلام و تشیع در طول تاریخ بی سابقه بوده است، اما همین جوانان در معرض خطر یا بعضا فریب خورده اولین های مجلس عزای سیدالشهدا(ع) هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از کربلای معلی، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود بحرالعلوم میردامادی در مراسم عزاداری ده اول محرم که در حسینیه آل یاسین کربلای معلی برگزار شد، اظهار کرد: وقتی خبر شهادت عمار به امیرالمومنین (ع) رسید آقا گریه کردند فرمود :« أَوِّهِ عَلَی إِخْوَانِیَ الَّذِینَ تَلَوُا الْقُرْآنَ فَأَحْکَمُوهُ وَ تَدَبَّرُوا الْفَرْضَ فَأَقَامُوهُ أَحْیَوُا السُّنَّهَ وَ أَمَاتُوا الْبِدْعَهَ » افسوس بر برادرانم،  برادرانی که از دستتشون دادم و نیستند با من اولین نشانه برادری را حضرت می فرمایند؛ این ها قرآن تلاوت و به آن عمل می کردند، این شناسنامه برادر امیرالمومنین علیه السلام است.
وی افزود: امروز اگر کسی خواست بفهمد که با امام زمان(عج) ارتباط دارد یا ندارد، آیا در دانشگاه حضرت مهدی (ع) حضور دارد و شاگرد این مکتب است یا خیر؟ و  به فرموده حضرت امیرالمومنین (ع) برادر و یار امام زمان است یا نه، اولین نشانه تطبیق عمل ما با قرآن است، که آیا به قرآن عمل می کنیم یا خیر؟ این نشانه برادر حضرت مهدی آل محمد(ص) است.
استاد حوزه علمیه نجف و قم ادامه داد:  شاگرد مکتب امام عصر(عج)،  «دَبَّرُوا الْفَرْضَ » فکر می کند در مورد واجبات امروز، این عصر و این دوره ، واجب بر من چیست ؟ و بعد از این که تشخیص داد فریضه چیست  به آن فریضه عمل می کند. یکی هم فرمود « أَحْیَوُا السُّنَّهَ »، برادر امیرالمومنین (ع) پای سنت ها می ایستد، آیا سنتی بالاتر از غدیر داریم؟ بفرمایید این بلند گو و این شما در بین سنن و سنت های رسول خدا(ص) هیچ سنتی بالاتر از غدیر خم نیست ، «أَحْیَوُا السُّنَّهَ»؛ غدیر خم فراموش شد، غدیر خم در بین مسلمان ها نادیده گرفته شد، دقت کنید عاشورا چه شد که به وجود آمد؟
حجت الاسلام و المسلمین بحرالعلوم میردامادی تصریح کرد: عاشورا تا غدیر خم چه مقدار فاصله دارد؟ از نظر زمانی غدیر فراموش شد، عاشورا به وجود آمد و جگر گوشه رسول خدا(ص) را برای ثواب کشتند، فراموشی غدیر یعنی ایستادن مقابل حجت الهی، فراموش کردن غدیر خم یعنی « إِلاّ المَوَدَّهَ فیِ القُربی تبدیل شود به قُتِلَ مَنْ قُتِلَ وَ سُبِیَ مَنْ سُبِیَ وَ أُقْصِیَ مَنْ أُقْصِیَ »، دوستشان بدارید فرزندان مرا ، عترت من را ، اهل بیت من را دوست بدارید غدیر فراموش شد این دوست بدارید تبدیل به شهادت حضرت سیدالشهدا(ع) و اسارت اهل بیت حضرت شد.
استاد حوزه علمیه نجف اشرف با اشاره به بیان برخی از فریب خوردگان و ساده لوحان اظهارکرد: این که عده ای می گویند؛ آقا چقدر شما شلوغ می کنید طبل می آورید دوهولی می آورید سینه می زنید فریاد می زنید زجه دارید چه خبر است، یک حسینی بود و شهید شد و تمام شد شما ادامه می دهید. ببینید ما یک کلاهی سرمان رفت در مورد غدیر، در مورد تجلیل از غدیر کوتاهی کردیم عظمت غدیر را نشناختیم و نفهمیدیم و سنت غدیر را احیاء نکردیم، شما کم کم آمدید منکر شدید گفتید مولا اینجا معنای دوست است نه صاحب اختیار ، در مورد کربلا بناست دیگه کلاه سر ما نرود  این پیام باشد به گوش مخالفین برسد.
*کتاب “سیاه‌پوشی در سوگ ائمه نور(ع)” پاسخ بسیاری از شبهات عزای حسینی را داده است
وی تصریح کرد: این مردم، این جوان ها، این آقایان، این هیئت ها نه تنها در کربلا بلکه هر کسی که در هر نقطه از جهان بیرقی از ماه محرم، امام حسین (ع) و عاشورا برپا کرده است را عاشورائیان می نامند، ما بنا داریم دیگر کلاه سرمان نرود، آنقدر حسین حسین می گوییم، آنقدر به سر و سینه می زنیم، آنقدر احیاء می کنیم، مسئله عاشورا را که شما نتوانید منکر بشوید این که می گوید یک حسینی بود این برای چیست؟  این برای سینه زدن ما است، اگر سینه نمی زدید می گفتید حسین نبوده است کدام حسین؟ قدر خودتان را بدانید حکمت این جلسات و هدف این مجالس « أَحْیَوُا السُّنَّهَ» سنتی بالاتر از غدیر نیست غدیر را قدر ناشناسی کردند عاشورا به وجود آمد حالا باید پای عاشورا ایستاد، عزاداری ها سنت است. همین سیاه پوشی در کتاب “سیاه‌پوشی در سوگ ائمه نور(ع)” نوشته مرحوم حجت الاسلام والمسلمین علی ابوالحسنی(منذر) قریب به ۶۰۰ صفحه فقط دلیل دارند که چرا باید سیاه پوش عزای سیدالشهدا(ع) و ائمه نور(ع) بود.
*دعای ندبه، مشت مخالفان اسلام و تشیع را باز می کند.
حجت الاسلام و المسلمین بحرالعلوم میردامادی تأکید کرد: در این کتاب ارزشمند همه دلایل آمده که شما سیاه بپوشید به این دلیل به این دلیل، گریه کنید چقدر دلیل می خواهید از چه کسی دلیل می خواهید از قول پیامبر(ص) دلیل می خواهید، از قول امام باقر (ع)و امام صادق (ع) دلیل می خواهید فریاد بزنید حتی روز غدیر زیارت ابی عبدالله (ع) دارد روز غدیر ندبه دارد و ندبه چیست؟ أَیْنَ الْحَسَنُ أَیْنَ الْحُسَیْنُ؟ أَیْنَ أَبْناءُ الْحُسَیْنِ؟ صالِحٌ بَعْدَ صالِحٍ، وَ صادِقٌ بَعْدَ صادِقٍ، تا می رسد به چی أَیْنَ الطَّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ ؛ ندبه بخوانید جمعه ها ، دعای ندبه یک دعاست با خدا ارتباط برقرار می کنید، اما اضافه این دعا سیاسی است، از آدم دارد تا خاتم، خاتم الانبیاء (ص)و خاتم الاوصیاء(عج)،  یک سیر است ندبه را بخوانید با ترجمه، مشت مخالفان را باز کرده است، ندبه نقشه مهندسی یهود و امال یهود را در براندازی اسلام و قرآن را برملا می سازد.
این محقق، پژوهشگر علوم و معارف اسلامی ادامه داد: ندبه برای مردم مسائل جدی اسلام را شرح و  هوشیاری می دهد، ندبه دعای بسیار بیدار کننده ای است، غیر از جنبه معنوی بالایی که دارد، جنبه های سیاسی غنی و کاربردی برای امروز مسلمانان نمایان می کند.
حجت الاسلام و المسلمین بحرالعلوم میردامادی خطاب به پدران و مادران، بزرگان هیئات مذهبی و ریش سفیدان محافل تصریح کرد: جوانان را دریابید، تکریم کنید هر چند پر خطا باشند، وقتی جوانی با همه اشتباهات و خطایی که دارد به مجلس امام حسین(ع) می آید، او دعوت شده سیدالشهدا(ع) است و ما حقی نداریم جز تکریم کار دیگری داشته باشیم.
استاد برجسته حوزه علمیه نجف اشرف تأکید کرد: جوان اگر یادش رفت هوا آمد، هوس آمد، شیطان آمد، گول خورد و از امامش دور شد، او را نرانید اگر شبی خواست روضه بیاید او را مسخره نکنید  و نگویید “تو و روضه؟”، “تو و هیئت؟”، “تو و منبر؟” این روضه متعلق به امام حسین(ع) است، این روضه رئیس ندارد این روضه آقا بالا سر ندارد، آقا بالاسر امام زمان(عج) است، هر که آمد خوش آمد .
تهیه و تنظیم از اکبر پوست چیان

گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.