سیاستهای پکن ضد مسلمانان در صدر اخبار جهانی ۲۰۱۹
به گزارش ردنا (ادیان نیوز) به نقل از آناتولی، سیاست های پکن ضد اقلیت های مسلمان و در راس آن ترک های اویغور درمنطقه خودمختار سین کیانگ(ترکستان شرقی) در شمال غربی چین از مسایل مهم بحران های انسانی در سال ۲۰۱۹ میلادی بود که افکار عمومی جهان با نگرانی شدید این مسایل را دنبال می کند.
براساس اطلاعات به دست آمده، اردوگاه های جنجال برانگیز بازداشت در منطقه مسلمان نشین سین کیانگ علامت سوال های بسیاری را در افکار عمومی جهان از سال ۲۰۱۷ میلادی تاکنون ایجاد کرده است.
بی شک تحرکات دولت چین و تلاش آن برای دخالت در مسایل ادیان دیگر با برپایی کمپین هایی مانند «رنگ اسلام به رنگ چین» و «بازگرداندن تفسیر کتاب های دینی براساس ایدئولوژی کمونیسم» نگرانی هایی را نسبت به آزادی دینی در این کشور برانگیخته است.
براساس اطلاعات منتشر شده از سازمان ملل متحد، چین دستکم یک میلیون مسلمان اویغور را در مکان هایی با نام «مراکز آموزشی» در سین کیانگ بازداشت کرده است. این درحالی است که افکار عمومی این مراکز را بانام «مراکز توانبخشی» می شناسند.
از مسایل دیگری که نگرانی شدید افکار عمومی را برانگیخته است، این است که دولت پکن انتشار هرگونه اطلاعات درباره وضعیت این بازداشت شدگان را نفی کرده است. همچنین مدعی شد که در این مراکز دوره های آموزشی و حرفه ای را به زبان های چینی و اویغوری برای ترک های مسلمان که در این منطقه زندگی می کنند، ارایه می دهند.
آمار رسمی حاکی از آن است که ۳۰ میلیون مسلمان در چین زندگی که ۲۳ میلیون نفر از آنها مسلمانان اویغور هستند. اما گزارش های غیر رسمی تعداد مسلمان در این کشور را ۱۰۰ میلیون نفر تخمین زده است.
پایان پیام / ص