به گزارش ردنا (ادیاننیوز)، یوناتن بت کلیا در مورد انتشار اخباری مبنی بر اینکه تعدادی از نقاط تهران از نظر آلودگی صوتی در معرض خطر قرار دارند، گفت: هماکنون بخشهایی از پایتخت دارای بناها و محلههایی است که از قدمت بالایی برخوردار هستند، کما اینکه عرض بسیاری از خیابانهای آن محدود بوده و در آنها بلندمرتبه سازی صورت گرفته که فضای زیادی از این مناطق را در بر گرفته است.
تبعات تبدیل خانهها به آپارتمان و مجتمعهای مسکونی
نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در گذشته هر کدام از خانهها تنها یک خودرو داشتند، اما در شرایط کنونی که فضای این خانهها به آپارتمان و مجتمعهای مسکونی تبدیل شدهاند، دارای تعداد زیادی خودرو هستند.
وی تصریح کرد: آنچه مسلم است تردد این تعداد خودرو حتی در همان خیابانها نیز آلودگی صوتی ایجاد کرده و مشکلاتی را در بردارد، ضمن اینکه هر چه میگذرد کیفیت خودروهای تولید شده نیز کاهش پیدا میکند که این موضوع به گسترش دامنه مشکلات ناشی از آلودگی صوتی میافزاید.
عدم پایبندی به قوانین راهنمایی و رانندگی باعث گسترش دامنه آلودگی صوتی میشود
عضو هیات رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس، تاکید کرد: اغلب افرادی که از این خودروها استفاده میکنند به قوانین راهنمایی و رانندگی پایبند نیستند و با نصب دستگاههای پخش موسیقی دارای سیستمهای صوتی قوی به عمق آلودگی صوتی این مناطق میافزایند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اغلب نقاط مرکزی پایتخت به دلیل بافت قدیمی بناهای مسکونی و حجم بالای تردد خودروها بیشتر در معرض این آسیب قرار دارند.
این نماینده مردم در مجلس دهم در ارائه راهکار برای برونرفت از مشکل آلودگی صوتی در تهران، اظهار کرد: دستگاههای مربوطه باید برای رفع این مشکل وارد عمل شوند، ضمن اینکه حل این معضل در گروی ارائه برنامههای آموزشی است که از طریق رسانه ملی صورت بگیرد.
عضو فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مردم باید در وهله نخست به این مهم بیندیشند که با ایجاد آلودگی صوتی آرامش خانوادههای خود را سلب میکنند، بنابراین فرهنگسازی و آموزش تنها راهکار موثر برای حل این معضل خواهد بود.
پایان پیام / ص