بررسی های تاریخی نشان می دهد از ۲۰۰ سال گذشته تا به حال که این فرقه ضاله به وجود آمده در تمام فتنه یا آشوب های کشور بهائیان نقش داشته اند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، فرقه ضاله بهائیت از اساس برای انجام اقدمات مخربی چون جاسوسی و امثالهم برای دولت های استعماری، تاسیس شد. در حقیقت بهائیت یک حزب سیاسی جاسوسی به شمار می رود که محور اصلی آن بر مقابله با تشیع و ایران شیعی بنا شده است.
بررسی های تاریخی نشان می دهد از ۲۰۰ سال گذشته تا به حال که این فرقه ضاله به وجود آمده در تمام فتنه یا آشوب های کشور بهائیان نقش داشته اند.
نمونه بارز آن را می توان در فتنه ۱۳۸۸ مشاهده کرد که در کتاب نقش بهائیت در فتنه ۸۸، این مسئله واکاوی و تحلیل شده است. در بخش اول با عنوان «سیری در تاریخ فرقه ضاله بهائیت»، بابیت فرزند شیخیه، تاریخچه فرقه ضاله بهائیت و فرقه ضاله بهائیت پس از انقلاب اسلامی در سه فصل بررسی شده است.
بخش دوم کتاب به «متهمان شبکه بهائی روز عاشورا» اختصاص یافته است که در آن گزارش کارشناسی امنیتی پرونده، خلاصه ای از وضعیت متهمین، وضعیت پرونده متهم پیام فنائیان، اعترافات و اقاریر آرتین غضنفری، نیکاو هویدایی و مونا عدل پیما در خصوص نقش بیت العدل در فتنه به تفصیل بیان شده است.
در این بخش همچنین پرونده متهمی زاوش شادمهر شامل و ارتباط وی با رسانه های ضدانقلاب و فرمان مهم بیت العدل برای بیائیان ایران در و فعالیت های ضدامنیتی آنان در روز عاشورا تشریح شده است.
بخش سوم کتاب، پرونده گروهک بهائی موسوم به «ارتش جهانی رهایی» و نحوه طرح ریزی فعالیت مسلحانه این گروه همرا با گزیده ای از جلسات رسیدگی در دادسرا و خلاصه گزارش وزارت اطلاعات را بیان کرده است.
اسناد و تصاویر مرتبط با عنوان کتاب در بخش چهارم آمده است که ۱۰۰ صفحه از این کتاب ۲۲۴ صفحه ای را به خود اختصاص داده است.
این اثر یکی از موضوعات «طرح تدوین تاریخ انقلاب اسلامی» است که در سال ۱۳۹۰ در مرکز اسناد انقلاب اسلامی تهیه و چاپ شد.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی هدف از انتشار کتاب «نقش بهائیت در فتنه ۸۸» را افشای ماهیت فرقه ضاله بهائیت و روشن شدن ریشه های حوادث بعد از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری عنوان کرده است.
در بخشی از پیشگفتار کتاب میخوانیم:
«نقش دولتهای بیگانه در شکلگیری و قوام فرقهی بهائیت و اقدامات و اهداف آن علیه ایران بر کسی پوشیده نیست. این حزب سیاسی با بدعتهای زشت بنیانگذاری شد و در دامان بیگانگان پرورش یافت. در دوران حکومت پهلوی جهت انزوای اسلامی شیعی، بهائیت مورد توجه دستگاه حکومت بود و بسیاری از بهائیان به مناصب بزرگ حکومتی رسیدند و بالطبع در تأمین منافع بیگانگان کوشیدند.
با پیروزی انقلاب اسلامی که دیگر مجالی برای تحقق اهداف شوم این فرقه باقی نمانده بود، بهائیان از طریق همدستی با استکبار در تضعیف نظام اسلامی کوشیدند و به انحای مختلف در صدد تبلیغ مرام خود برآمدند.
انتخابات دهم ریاست جمهوری و حوادث متعاقب آن عرصهای بود تا دوباره بهائیان با اشارهی محافل بیگانه علیه جمهوری اسلامی ایران توطئه کنند. پیش از انتخاباتِ این دوره بهائیان به دلیل بیعلاقگی به سرنوشت ایران در هیچ انتخاباتی شرکت نمیکردند و خود را ایرانی نمیدانستند. اما این بار که ارادهی محافل بهائی بر شرکت در انتخابات و رأیدادن به نامزد مشخصی قرار گرفته بود، پیروان خود را به شرکت فعال فراخواندند. مردم ایران که با حضور چهل میلیونی خود در انتخابات دشمنان خارجی را در تحقق نقشههایشان ناکام گذاشتند، این بار نیز دست رد بر سینهی ایادی داخلی آنان زدند. حوادث بعد از انتخابات و اغتشاشات سران فتنه باعث شد که گروه کوچک بهائیان نیز به گروههای آشوبگر بپیوندند و در خیابانها با نیروهای امنیتی درگیر شوند.
به علاوه رسانههای غربی و در رأس آنها تلویزیون فارسی بی. بی. سی نیز با تبلیغ و حمایت گسترده از بهائیان آنها را به حضور در خیابانها تشویق میکرد. با دستگیری برخی از شرکتکنندگان بهائی در اغتشاشات و اعترافات آنان نیت پلید این فرقه در ضربهزدن به نظام اسلامی مشخص گردید. اثر پیش رو شامل برخی بازجوییها از دستگیرشدگان بهائی در اغتشاشات روز عاشوراست که دقت در اعترافات و اقاریر آنها بسیاری از ابعاد و ماهیت فتنهی ۱۳۸۸ را روشن میسازد.»
دانلود کتاب نقش بهائیت در فتنه ۸۸: مجموعه اعترافات فتنه هشتاد و هشت (جلد اول)