هدف این یادداشت بررسی و تحلیل چگونگی عملیات روانی رسانه های فارسی زبان بیگانه، در باره ترویج مدگرایی،ازدواج سفید، استفاده از پوشش های زننده و زندگی با حیوانات از جمله سگ و ارائه سبک زندگی غربی است است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، بی شک امروز مهمترین بحرانی که غرب را درگیر خود کرده بحران هویت است. بی تفاوتی، عدم انگیزه، عدم تشکیل خانواده، ازدواج سفید، فقدان حضور خداوند در زندگی، و احساس یاس و تنهایی این ها همه از عواملی است که انسان غربی را به زندگی با حیوانات کشانده است
در این قسمت از یادداشت ادامه عملیات روانی رسانه های فارسی زبان بیگانه، در باره ترویج سبک زندگی غربی، سگ بازی و همچنین عملیات روانی مزدوران این شبکه ها بر علیه پوشش و حجاب مورد بررسی قرار می گیرد.
قسمت اول زندگی سگی
۱. ترویج زندگی غربی
بی شک امروز مهمترین بحرانی که غرب را درگیر خود کرده بحران هویت است. بی تفاوتی، عدم انگیزه، عدم تشکیل خانواده، ازدواج سفید، فقدان حضور خداوند در زندگی، و احساس یاس و تنهایی بی اندازه این ها همه از عواملی است که انسان غربی را به زندگی با حیوانات کشانده است. یعنی مثلا خانمی که در قبال تشکیل زندگی و ایفای نقش مادری زندگی با یک سگ را انتخاب کرده است و احساس تنهایی و خلا خود را با حضور یک حیوان چر می کند یا پیرزن و پیر مردی که فرزندانشان آنها را رها کرده و نسبت آنها بی تفاوت هستند شاید حضور یک حیوان اندک دلگرمی به آنان بدهد چرا که شاخصه زندگی مادی گرای غرب جایی را برای حضور خداوند باقی نگداشته واین نقطه مقابل زندگی شرقی است که احترام به والدین را جز اصول اولیه زندگی می داند .حال بیشتر با اهداف شبکه ای که تمام تلاش خود را جهت معرفی و نگهداری حیوان خانگی میکند آشنا شده ایم تا کنون سو استفاده مالی و تزریق هویت متلاشی غربی برایمان مشخص شد.
۲. کاهش جمعیت در راستای نابودی نیروی جوان
شبکه های تلویزیونی بیگانه به خصوص شبکه من و تو در برنامه هایشان عملا سعی دارند تا مخاطب را تشویق به نگهداری از حیوان خانگی در عوض فرزند آوری کنند تصور کنید بحرانی که امروز اروپا و غرب در زمینه رشد منفی جمعیت پیدا کرده در قالب یک برنامه تلویزیونی جذاب، با حضور کارشناسی که عنوان دکتر را یدک می کشد به جامعه مخاطب ایرانی در حال تزریق است و متاسفانه در پاره ای از موارد، برخی از سلبریتی ها که عمدتا بهره ای از دانش و بصیرت ندارند رفتار و پیام این برنامه ها را تکرار می کنند و این جای بسی تاسف است. کارشناس های این شبکه عملا مخاطب را تشویق می کنند که یک حیوان می تواند خلا حضور فرزند در خانواده را پر کند.
۳. مدگرایی و تبلیغ پوشش زننده
به گفته مقام معظم رهبری: «آنها با همه چیز کنار می آیند، جز با دو، سه چیز؛ یکی از آنها و شاید مهم ترینش حفظ این حالت حفاظ منضبط میان دو جنس زن و مرد است؛ یعنی خویشتن داری در مقابل چیزی که به آن آزادی جنسی گفته می شود. در مقابل این، به شدت سرسختند؛ هر کار دیگری بکنند، مهم نیست، اما این از لحاظ ارزشی غلط است؛ عکسش درست است. ما از دنیای غرب که آمدند زن بشری را در طول دوره های گذشته تا امروز این قدر مورد تحقیر قرار دادند، طلبکاریم . شما خیال کرده اید که اگر ما چادر را کنار گذاشتیم، فرضاً آن مقنعه کذایی و آن لباس های «و لیضربن بخمرهن علی جیوبهن» و همان هایی را که در قرآن هست، درست کردیم، دست از سر ما برمی دارند؟ نه، آنها به این چیزها قانع نیستند؛ آنها می خواهند همان فرهنگ منحوس خودشان عیناً اینجا عمل بشود؛ مثل زمان شاه که عمل می شد.»[۱]
این روز ها شاهد تبلیغات گسترده دستگاه رسانه ای غرب در زمینه مخالفت با حجاب، تبلیغ پوشش زننده و مد گرایی هستیم. سه فاکتوری که در کنار زندگی با حیوانات بسته فرهنگی زندگی به سبک غربی را تکمیل می کند بررسی تمامی تکنیک های عملیات روانی که این بسته را عرضه می کنند در حوصله این نوشته نمی گنجد و تنها به پاره ای از تکنیک های عملیات روانی بر علیه حجاب و پوشش اشاره می شود.
۱_۱. استفاده از چهره های خبر ساز و جنجالی
«غربی ها متوجه شده اند که جنگ با اسلحه و توپ و تانک در برابر جوامع اسلامی کارساز نیست چون آنها با نیروی ایمان به مقابله میپردازند، در نتیجه غربیها به جنگ نرم که همان تخریب و تضعیف روحیه ایمان واعتقادات مردم میباشد، میپردازند که نماد بارز آن ترویج بی حجابی وبی بندوباری در بین جوانان است. البته اعترافات غربیها خود اثبات کننده این ادعاست که در زیر ۲ نمونه از این اعترافات را از نظر میگذرانیم:
۱- میشل هولباک نویسنده فرانسوی : جنگ بر ضد اسلام گرایی با کشتن مسلمانان فایده ای ندارد، فقط با فاسد کردن آنها میتوان به این پیروزی دست یافت، پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان دامنهای کوتاه فرو بریزیم.
۲- مستر همفر جاسوس انگلیسی میگوید: پس از آن که زنان را از چادر وعبا بیرون آوردیم، باید جوانان را تحریک کنیم که دنبال آنان بیفتند تا در میان مسلمانان فساد رواج یابد وبرای پیش برد این نقشه لازم است اول زنان غیر مسلمان را از حجاب بیرون آوریم تا زنان مسلمان از آنان یاد بگیرند»[۲]
در این میان دستگاه رسانه ای غرب بهترین فرد را انتخاب کرده است یعنی مسیح علینژاد خبرنگار فراری که روزگاری در ایران بوده و بعد پناهنده آمریکا شده است .از لحاظ مشخصات ظاهری متمایزاست .قدرت سخنوری خوبی دارد، در انتقال پیام از طریق زبان بدن آموزش ویژه دیده و در نهایت دوره های پیچیده عملیات روانی را گذارنده و اکنون با سرمایه گذاری کلان دستگاه امنیتی آمریکا به شدت مشغول تخریب و هجمه بر علیه باورها و اعتقادات دینی و ایرانی است. اما مسیح علینژاد برای پیشبرد اهداف خود بیشتر از کدام تکنیک های روانی استفاده می کند؟
۱_۲. مظلوم نمایی و فرافکنی
از مؤثرترین فنون در تحریک دشمن، استفاده از داستانهایی با مضمون قساوت و بی رحمی حریف است. کارشناسان عملیات روانی با ترسیم چهره درد قربانیان، خشم و غضب مردم خودی و احساس همدردی با قربانیان را بر می انگیزند.[۳] علینژاد به کرات از مظلوم نمایی استفاده می کند بارها و بارها در برنامه هایشان خودش را به عنوان دختری معرفی می کند که در روستا قربانی حجاب شده و مادرش به زور روسری را به او تحمیل کرده است هرچند این دروغ بزرگ با روشنگری های متعددی که خانواده مسیح علینژاد در باره او انجام داده اند آشکار شده است و موارد متعدد از این دست که هر کدام تناقض سخن او را مشخص می کند.با وجود این ها باید اشاره نمود که این مسله صرفا یک تاکتیک عملیات روانی است تا به وسیله آن مخاطب از تفکر منطقی و استدلال دور بماند.
۱_۳. ارائه پیشگویی های فاجعه آمیز
در این تاکتیک با استفاده از آمارهای ساختگی و سایر شیوه های جنگ روانی (از جمله کلی گویی، پاره حقیقت گویی، اهریمن سازی و …) به ارائه پیشگویی های مصیبت بار می پردازند که بتوانند حساسیت مخاطب را نسبت به آن افزایش داده و بر اساس میل و هدف خویش افکار وی را هدایت نمایند. [۴]
مسیح علینژاد در بسیاری از برنامه های خود با حالت خاصی که قطعا برآمده از آموزش ویژه عملیات روانی است یعنی حالتی که به آن زبان بدن می گویند و بسیار حساب شده و از قبل تعیین شده است این ترفند را اجرا می کند.
او بخشی از یک فیلم، مثلا درگیری پلیس با یک شهروند مجرم را به نمایش می گذارد، اما تنها قسمتی را نشان می دهد که پلیس در حال دستگیری این فرد است. در حالی که آن شهروند هم قانون شکنی کرده است، و هم به پلیس توهین کرده و جرایم بسیار که هیچکدام از اینها به نمایش در نمی آیند سپس با استفاده از تکنیک های روانی این پیام را به مخاطب القا می کند که در آینده ای نزدیک تمامی ایران را خشونت گرفته و هرنوع آزادی زنان با برخورد فیزیکی پلیس مواجه می شود. و تکنیک های عملیات روانی.
پی نوشت:
۱- مقام معظم رهبری، ۱۳۷۰/۱۰/۴
۲-سیده اعظم الشریعه موسوی بهرام آبادی،سایت پژوهشکده باقرالعلوم
۳- سایت خبری تحلیلی بصیرت مجموعه مقالات عملیات روانی
۴- همان
منبع: راسخون