مولوی منصوری با اشاره به ضعف ایمان در اقشار مختلف گفت: اگر ایمان والدین کم باشد فرزند مسیر غلط می رود، اگر ایمان مسئولین کم باشد به بیتالمال مسلمین تعدی میشود و اختلاس میکنند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، مولوی گلمحمد منصوری، مدرس حوزه علمیه احناف خواف در مراسم نماز جمعه اهل سنت شهر خواف، با قرائت حدیث «علموا اولادکم ثلاث خصال: حب نبیکم و حب اهل بیته و تلاوت القرآن» اظهار کرد: تا زمانیکه امت اسلام به دستورات قرآن و پیامبر اکرم(ص) عمل کردند، نمونه بودند و باعث انقلابهای فکری و عقیدتی شدند. اگر مردم مانند شاگردان پیامبر اکرم(ص) ایمان بیاورند راه حقیقت را پیدا میکنند و کامیاب میشوند.
وی تصریح کرد: برای اینکه انسان، الگو و نمونه بار بیاید باید یک ویژگی مهم را مدنظر داشته باشد و آن، محبت رسول خدا(ص) در دل است؛ به این معنا که تمام رفتارهای زندگی پیامبر اکرم(ص) را در زندگی خود پیاده نموده و به آن اعتقاد و عمل نماید.
مدرس حوزه علمیه احناف خواف اظهار کرد: فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید، که متاسفانه از فواید فضای مجازی کمتر استفاده میشود. کودکی که باایمان رشد نکرده است وقتی در برابر تهدیدات فضای مجازی قرار میگیرد دست خالی است و سر تسلیم فرود میآورد و این باعث میشود که فرزندانمان ضروریات دین را انکار کنند.
مولوی منصوری خاطرنشان کرد: در جامعه اگر ایمان باشد کشاورز خیانت نمیکند، به زمین همسایه تجاوز نمیکند، دامدار مال تقلبی را نمیفروشد، قصاب گوشت گوسفند پیر را به جای بره و بزغاله نمیفروشد، شیرفروش و ماستفروش، ماست فاسدشده نمیفروشد،
وی افزود: فروشنده کالایی که تاریخ آن گذشته است را به عنوان کالای ضروری مردم در بازار عرضه نمیکند، و بهطور کلی، کالا و مایحتاج ضروری مردم را احتکار نمیکند، زیرا طبق این حدیث که “المحتکر ملعون” محتکر ملعون است، ایمان این شخص به او اجازه نمیدهد که کالای مردم را احتکار کند.
مولوی منصوری مطرح کرد: اگر ایمان باشد پلیس از حق دفاع میکند، اگر ایمان باشد فرماندار از حق دفاع می کند. اگر ضعف ایمانی در انسان باشد و حضور خود را فردای محشر در مقابل خدا تصور نکند دست به جنایت میزند. اگر قاضی ایماندار باشد از خدا میترسد و ناعادلانه فیصله نمیکند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی احناف خواف، مولوی منصوری با بیان اینکه اگر ایمان مسئولین کم باشد به بیتالمال مسلمین تعدی میشود و اختلاس میکنند، تاکید کرد: قرآن کریم چهار اصل اساسی هدایت را مطرح میکند که اگر همه ما رعایت کنیم کامیاب میشویم، در غیر اینصورت در مرداب تاریخ دفن خواهیم شد. اول: انابت و رجوع به طرف خداوند، دوم: هدایت، سوم: استقامت، و چهارم: محکم و پرتوانبودن قلب که وقتی این صفات در ما بیاید جامعه خوبی خواهیم داشت.