فرا روانشناسی و معنویتوارههای نوظهور، ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر برقرار ساختهاند، این تعامل و همکاری، شرایطی را فراهم ساخته تا افراد، بهخصوص جوانان را جذب نماید.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، روانشناسی جدید از علومی است که در عالیترین سطح خود به استخدام فرقههای نوظهور درآمده و سهم شایانی در تعمیق و تعمیم تفکرات فرقههای مزبور داشته است.
یکی از مهمترین آثار این علم در پیشبرد و رشد فرقههای جدید، «ناشناخته و رمزآلود کردن» و «نوپدید ساختن» اندیشههای این فرقههاست. فراروانشناسی را علم استعدادهای فوق روانی نیز نامیدهاند. استعدادهایی که انسان را قادر میسازد تا با دنیای اطراف خویش، بدون کمک احساسات و عضلات رابطه برقرار کند.
بر اساس ادعای این علم، انسانها قادرند از راههایی غیر از حواس پنجگانه اطلاعاتی به دستآورده و از طریق ذهن خود بر رویدادهای طبیعی اثر بگذارند. در علم فرا روانشناسی به پدیدههایی پرداخته میشود که نوعی فرایند تبادل اطلاعات و انرژی خوانده میشوند؛ اموری چون: «تله پاتی»، «روشنبینی»، «تله کینزی»، «سایکومتری»(روانسنجی و استخراج اطلاعات نهفته در حافظه یا نهان اشیا)، «پیشآگاهی» و «هاله بینی».
فرا روانشناسی و معنویتوارههای نوظهور، ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر برقرار ساختهاند. ظرفیت دستیابی انسان به ماوراء و نیروهای خارقالعاده درون انسان، یکی از موارد مشترکی است که هم مورد توجه فرا روانشناسی قرار دارد و هم راههای فعالسازی آنها در عرفانوارههای نوپدید قابل مشاهدهاست. به عبارت دیگر، #فرقههای_نوظهور به تبلیغ این علم پرداخته و بسترهای مناسبی برای آن مهیا میسازند و علوم فرا روانشناسی نیز ادعاهای ماورائی جریانهای فرقهای را پشتیبانی علمی میکنند. این تعامل و همکاری، شرایطی را فراهم ساخته تا افراد، بهخصوص جوانان را جذب نماید.