خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

پیام رهبر کاتولیک‌های جهان به دومین رئیس ‌جمهوری‌ کاتولیک تاریخ آمریکا

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان از جو بایدن، رئیس جمهوری تازهٔ ایالات متحده خواست تا صلح و آشتی را گسترش بدهد

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان از جو بایدن، رئیس جمهوری تازهٔ ایالات متحده خواست تا صلح و آشتی را گسترش بدهد. این درحالی است که اسقفان کاتولیک آمریکا موضع جو بایدن را در قبال سقط جنین محکوم کرده‌اند.

پاپ فرانسیس بلافاصله پس از مراسم تحلیف رئیس جمهوری در پیام کوتاهی خواستار آن شد وی برای رسیدن به جامعه‌ای تلاش کند که از عدالت و آزادی راستین برخوردار باشد، جامعه‌ای که به حقوق و کرامت همه، به‌ویژه فقرا، آسیب‌پذیران و آنها که صدایی ندارند احترام بگذارد.

وی همچنین گفت:‌ «همچنین از خدا می‌طلبم تو را یاری کند تا صلح و آشتی و تفاهم را در ایالات متحده و در میان کشورهای جهان پرورش دهی تا خیر مشترک جهان را توسعه دهی.»

پاپ که همزمان با هجوم هواداران دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا به ساختمان کنگره گفته بود این خشونت‌ها وی را «بهت‌زده» کرده است در پیام روز چهارشنبهٔ خود خطاب به او گفت: «بحران‌های عظیمی که کل خانوادهٔ بشر با آن روبروست، پاسخی دوراندیشانه و متحدانه می‌طلبد.»

خوزه گومز، اسقف لس‌آنجلس و رئیس شورای اسقفان کاتولیک آمریکا، معنویت رئیس جمهوری تازهٔ این کشور را ستود و اعلام کرد که «گواهی پرشور» آقای بایدن بر این که ایمان او در سختی‌ها به یاری‌اش آمده و نیز تعهد او را به امداد فقرا قابل تقدیر بر شمرد.

اما اسقف لس‌آنجلس همچنین افزود که او و همکارانش همچنان با موضع بایدن در قبال بسیاری از مسائل اخلاقی از جمله سقط جنین مقابله خواهند کرد، گرچه شماری از اسقفان آمریکا او با موضع‌گیری رئیس شورای اسقفان در قبال دولت جدید همصدا نشده‌اند.

آقای بایدن، مانند شماری از دیگر سیاستمداران کاتولیک، گفته است که شخصا با سقط جنین مخالف است اما نمی‌تواند عقیده‌اش را به دیگران تحمیل کند. نخستین رئیس جمهوری کاتولیک آمریکا جان اف کندی بود. هیچ‌کدام از رؤسای جمهوری آمریکا علنا ناخداباور معرفی نشده‌اند.

پاپ فرانسیس با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین و پروتستان ایالات متحده رابطه بسیار سردی داشت و با شماری از سیاست‌های او، از جمله در زمینهٔ مهاجرت علنا مخالفت کرد. این در حالی است که بسیاری از اقلیت کاتولیک‌های محافظه‌کار آمریکایی جزو حامیان ترامپ بودند.

منبع یورو نیوز
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.