خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

آشنایی با فرقه تلما به بهانه پخش سریال احضار

تلما (Thelema) فلسفه یا شریعتی معنوی است که توسط «آلیستر کراولی»، جادوگر بریتانیایی، در اوایل قرن بیستم پایه گذاری شد. تلما یک کلمه یونانی، به معنای میل و آرزو است و در شریعت تلما شعار اصلی «چنان کن آنچه خواهی» است.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، سریال احضار که در ماه مبارک رمضان و از شبکه یک سیما در حال پخش است، تاکنون پربیننده ترین سریال رمضانی سال ۱۴۰۰ بوده است.

سریال احضار روایتگر ماجرای مسافرت مائده و زهره است که دخترعمه و دختردایی یکدیگر هستند. آنها قصد دارند به همراه دو تن از دوستان نزدیک خود، برای یک سفر تفریحی به شمال کشور بروند.

در ادامۀ داستان یکی از این دوستان به مائده حسادت ورزیده و دل خوشی از او ندارد که این سفر بهانه ‌ای می ‌شود تا کینه ‌ورزی‌ های دوست مائده آشکار شود. پس از مدتی محسن، خواستگار قبلی مائده، به جمع آنها می ‌پیوندد و ماجراهایی که در میان محسن، مائده و زهره رقم می خورد، در نهایت با مرگ محسن و تلاش برای احضار روح وی توسط مائده و زهره ادامه می یابد.

این سریال قصد دارد با نمایش شیادی فالگیران و رمالان، به گرایش بخشی از جامعه به جادو و جادوگری واکنش نشان داده و هشدار دهد که در پس ژست خیرخواهانۀ این شاغلان به این شغل غیررسمی، چه جریان کلاهبرداری وجود دارد.

سریال احضار در روایتی دیگر به بحث ماوراءالطبیعه پرداخته و قصد دارد تبعات تلاش غیرعقلانی برای ارتباط گرفتن با جهان متافیزیک را به نمایش گذارد.

در بخشی از این سریال احضار به فرقۀ تلما اشاره شده و فالگیر قلابی با دیدن نشان این فرقه و سؤال در مورد ماهیت فرقۀ تلما وحشت کرده و تلاش می کند آن را از خود دور نگه دارد.

اما فرقه تلما چیست؟

تلما (Thelema) فلسفه یا شریعتی معنوی است که توسط «آلیستر کراولی»، جادوگر بریتانیایی، در اوایل قرن بیستم پایه گذاری شد. تلما یک کلمه یونانی، به معنای میل و آرزو است و در شریعت تلما شعار اصلی «چنان کن آنچه خواهی» است.

در سال ۱۹۰۴ میلادی، آلیستر کراولی به همراه همسرش «روز ادیت» به مصر رفته و یک برنامۀ ریاضت را شروع می کنند. طی این برنامه، کراولی درون هرم بزرگ جیزه در مصر پس از چندین روز اجرای مناسک شیطانی، با جنی آبی رنگ به نام «آیواس» دیدار می کند.

این جن مستقیماً فرامینی از سوی هارپوکراتس (فرزند اوزیریس و رب ‌النوع سکوت در افسانه‌های مصر باستان)، خدای مصر باستان یا به طور مشخص شیطان را در سه روز متوالی بر آلیستر کراولی تلقین می کند.

در نتیجه این تلقینات شیطانی، کراولی خود را پیامبر عصر جدید یا عصر هوروس معرفی کرده و تلقینات آیواس را در قالب کتابی به نام «کتاب شریعت» تدوین می کند.

منبع بهداشت معنوی
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.