نظرسنجی جدید بنیاد «آلیس شوارتزر»، بنیاد «جوردانو برونو» و مرکز پژوهشهای اجتماعی برلین درباره نگاه شهروندان آلمانی به اسلام و مسلمانان، نشان میدهد که حدود نیمی از آلمانیها از اسلام افراطی در هراسند.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، این نظرسنجی که در رادیو کلیسا کلن منتشر شده است، نشان میدهد که نفی اسلام در میان افراد مسن و گروههای آسیبپذیر آلمان بسیار گسترده است.
براساس این نظرسنجی تنها ۵ درصد افراد، اسلام را کاملاً متعلق به آلمان میدانستند. ۴۴ درصد نیز میخواستند که به گروههای صلحطلب اسلامی، تابعیت اعطا شود و ۴۵ درصد از شرکتکنندگان اعلام کردند که اسلام اصلاً متعلق به آلمان نیست.
همچنین در بخش دیگری از نظرسنجی از شرکتکنندگان پرسیده شده است که کدام احزاب در آلمان متعهد به مبارزه با اسلام رادیکال هستند. ۴۳ درصد از افراد شرکتکننده، حزب آلترناتیو برای آلمان را به عنوان تنها گزینه مطرح کردهاند. ۲۱ درصد نیز اتحادیه سوسیال مسیحی و اتحادیه دموکرات مسیحی را به عنوان احزابی که در برابر اسلامگرایان میایستند، معرفی کردهاند. پس از آن حزب سوسیال دموکرات با ۹ درصد، حزب دموکرات آزاد آلمان با ۷ درصد، سبزها با ۵ درصد و احزاب چپ با ۴ درصد قرار دارند.
در این نظرسنجی، اکثریت آلمانیها گفتند که از وجود گروههای رادیکال اسلامی در آلمان احساس خطر میکنند. نتایج این نظرسنجی بسیاری را به یاد نظرسنجیهای سال ۲۰۱۹ مؤسسه «برتلزمان» انداخته است. در آن زمان، نتایج نظرسنجیهای این مؤسسه نشان داد که نیمی از آلمانیها اسلام را به عنوان خطر میشناسند. براساس نظرسنجی مؤسسه برتلزمان، در سال ۲۰۱۹، در شرق آلمان(جایی که جمعیت مسلمانان کم است) دیدگاه منفی درباره اسلام از غرب آلمان بیشتر بود. بر پایه این تحقیق، در آن زمان، ۳۰ درصد از شهروندان شرق آلمان گفته بودند که نمیخواهند همسایه مسلمان داشته باشند. این آمار در مورد غرب آلمان ۱۶ درصد بود.
حال در نظرسنجی جدید، بیشتر شرکتکنندگان با حجاب کامل اسلامی نیز مخالفند. براساس این نظرسنجی ۹۰ درصد از ممنوعیت برقع حمایت میکنند. ۶۱ درصد نیز طرفدار ممنوعیت روسری معلمان در مدارس دولتی هستند و ۵۳ درصد نیز خواهان ممنوعیت حجاب برای دختران زیر ۱۴ سال شدهاند.
هزینه تبلیغات توی سایت شما چنده؟ ❤️❤️❤️
سلام و درود به شما فرهیخته گرامی؛
لطفا با ایمیل برای سردبیر وبگاه مطالبه خود را ارسال فرمایید.
کاربر محترم سلام و درود
لطفا برای ثبت درخواست تبلیغات در خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز) از طریق سایت تریبون اقدام کنید.
https://www.triboon.net/
میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟
سلام و درود بر فرهیخته گرامی؛
استفاده از مطالب و اخبار ادیان نیوز با اشاره به منبع بلامانع است.
سپاس از توجه شما