قلب فیزیکی علامه حسنزاده آملی از شنبه نمیتپد و قلب این کمترین شاگرد و عاشق مکتب او در بلگراد بیوقفه در حال گریه است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، سعید خلیل اویچ، رئیس مرکز دینی قم در بلگراد صربستان یکی از شاگردان مکتب علامه حسن حسنزاده آملی به مناسبت رحلت جانسوز این عالم ربانی به روایت خاطرهای از این سالک الی الله پرداخته است که در ادامه میخوانید:
عنایت علامه حسنزاده به یک طلبه جامعهالمصطفی (ص)
این عکس شاید دلانگیزترین عکسی است که در عمر خود دیدهام. ساعتها و هفتهها، بلکه سالها در طول تحصیل علوم دینی به آن نگاه میکردم و نیرو میگرفتم. قلب فیزیکی علامه حسنزاده آملی از دیروز نمیتپد و قلب این کمترین شاگرد و عاشق مکتب او در بلگراد بیوقفه در حال گریه است.
با کتابهای گرانسنگ علامه حسنزاده بزرگ شدم و حتی در اوایل تحصیل برای تقویت زبان فارسی خود، ساعتها و ساعتها به سطور کتابهای ایشان خیره میشدم و بهرهها میبردم.
قریب به ۱۰ سال در کلاسهای عرفان نظری شاگرد به نام ایشان، حضرت استاد یزدانپناه، شرکت کردم و لذا توفیق دارم خود را شاگرد کوچک مکتب علامه حسنزاده بدانم.
به کرّات در کوچهها و پاساژهای کتابفروشی شهر مقدس قم به دنبال علامه حسنزاده راه میافتادم. نزدیک ایشان نمیرفتم که مزاحم نشوم، ولی هر وقت که ایشان را میدیدم، تا چند هفته و ماه پس از آن، احساس میکردم از فیوضات حضور ایشان بهرهمند هستم.
روزی در «پاساژ قدس»، علامه حسنزاده را هنگامی دیدم که از یک کتابفروشی بیرون آمدند، سؤال و درخواست مهمی از ایشان داشتم، ولی با وجود اینکه پاساژ نسبتاً خلوت بود، نزدیک نرفتم. ایشان تشریف آوردند، دست مبارک خود را بر سینهام گذاشتند و جملاتی را بیان فرمودند که پاسخ دقیق سؤال ناگفته من را در برداشت.
إذا مات العالم ثلم فی الإسلام ثلمه لا یسدّها شیء إلی یوم القیامه.
به گزارش فارس، علامه حسن حسنزاده آملی متولد اواخر سال ۱۳۰۷ در قریه ایرا بخش لاریجان شهرستان آمل و از فیلسوفان متأله، فقیه، عارف، منجم و مدرس دروس حوزوی بود. این عالم برجسته و شهره جهان اسلام علامه ذوالفنون و علامه دهر بوده و در ادبیات، علوم غریبه، ریاضی، هیئت و طب تبحر خاص دارد. همچنین معظمله به غیر از زبان فارسی و مازندرانی به زبانهای فرانسوی و عربی نیز تسلط داشته، اشعار اثرگذار و جذاب به زبان طبری و فارسی دارد و تاکنون حدود ۱۹۰ اثر از علامه حسنزاده آملی به ثبت رسیده است.
علامه حسنزاده در شنبه سوم مهر ماه دارفانی را وداع گفت و پیکر ایشان، هماکنون در زادگاهش در روستای ایرای لاریجان دفن است.