مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی گفت: اگر میخواهیم جامعهای سالم و به دور از هرنوع آسیبی داشته باشیم باید در خدمت علم و تابع آن باشیم.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، ماموستا عبدالسلام کریمی، مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی در آیین بزرگداشت کتابداران و مروجان و فعالان کتابخوانی کردستان با اشاره به اینکه بین کسانی که میدانند و کسانی که نمیدانند فرق بسیار است، اظهار کرد: علما، دانشمندان و اهل علم بیشتر میتوانند خوف خداوند را در دل داشته باشند بنابراین علم ودانش تاثیر بسزایی در زندگی افراد دارد.
وی افزود: محققان، اهل کتاب و علم باید رهبران جامعه باشند و هیچگاه نباید علما تابع شخص باشد بلکه همه ما باید تابع علم، دانش و آگاهی باشیم.
مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی بیان کرد: اگر میخواهیم جامعهای سالم و به دور از هرنوع آسیبی داشته باشیم باید در خدمت علم و تابع آن باشیم.
ماموستا کریمی افزود: علم و دانش تا اندازهای مهم است که حتی دین ما با علم آغاز شده و قطعا ما نمیتوانیم همه علمها را فرا بگیریم اما باید برای افزایش دانش و آگاهی خود از بزرگان، علما و تجربههای دیگران نیز درس بگیریم و به نوعی از تجربه بزرگان، درس کسب کنیم.
وی با بیان اینکه هر کس در کسب افزایش علم و دانش باشد، به حسب علم و دانشی که دارد به همان اندازه وارث انبیا خواهد بود، گفت: باید با قلم فکر و اندیشه سایر مردم را از دریای جهل و نادانی دور کرد.
مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی یادآور شد: در حال حاضر کتاب در حال مظلوم شدن است در حالیکه اخوت، روشنگری و اقتدار ما به کتاب و مطالعه است و اگر غیر از این باشد نشان میدهد که کتاب و علم حاکم نیست.
ماموستا کریمی همچنین با تاکید بر حمایت از نویسندگان و مولفان بومی و ترویج فرهنگ مطالعه گفت: همه باید تلاش کنیم سرانه مطالعه را افزایش دهیم و زمینهای را فراهم کنیم که اگر کسی نمیتواند به کتابخانه و سایر مکانهای فرهنگی برود، کتابخانه را داخل به داخل منزل وی ببریم.