حالا که سایت تبشیری محبت نیوز از بیان معارف مسیح عاجز است،رسانه های داخلی بار مسئولیت ایشان را به دوش میکشند و به مناسبت ایام میلاد حضرت مسیح برخی از آموزهای مسیحیت را بیان میکنند، باشد که مشمول نجات گردیم.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، محبت نیوز بیان داشت جمهوریاسلامی تصویری خلاف اعتقاد مسیحیان را در رسانههایش به تصویر میکشد اما نگفت، حالا که خودش تحت حاکمیت جهوری اسلامی نیست، چرا لااقل یک مطلب از حضرت مسیح به مناسبت ایام کریسمس نشر نداده است، تا مخاطبانش از معارف مسیحیت و سخنان حضرت مسیح بهرهی وافی را ببرند.
قبل از بیان سخن، ذکر نکتهای به رسانه تبشیری محبت نیوز خالی از لطف نیست؛ تعریف محبت: روحیه یا حالت روحی یا جسمی است که اغلب با احساس یا نوعی عشق همراه است. با این تعریف شایسته است دست اندرکاران این سایت تبشیری نگاهی به مطالب انتشار یافته در سایت خود بیاندازید، اثری از محبت و احساس و عشق در آن یافت نمیشود.
بگذریم..
سایت مذکور در میان اخبار متعددی که در آن انتشار یافته که البته هیچکدام به مناسبت ایام کریسمس ارتباطی با حضرت میسح ندارد، به نقد سخنان امام جمعه قزوین که در مورد بزرگواری و عظمت حضرت عیسی بیان شده پرداخت، و با ادبیاتی سخیف و پر از حقد و غضب آموزهای اسلامی_قرآنی را مورد حضرت عیسی “کاملا اشتباه” خواند و بیان داشت: همزمان با کریسمس اظهارات عجیب روحانیون بلندپایه جمهوری اسلامی در مورد شخصیت و جایگاه «عیسی مسیح» نیز بیشتر شده است. اظهاراتی براساس آموزههای مکتبی در حوزههای علمیه که با آنچه مسیحیان در سراسر گیتی به آن باور دارند در تضاد است و براساس تحریفهایی است که همواره منصوبان حکومت به مخاطب ارائه میدهند.(۱)
البته محبت نیوز بیان نداشت، حالا که خودش تحت حاکمیت جهوری اسلامی نیست، چرا لااقل یک مطلب از حضرت مسیح به مناسبت ایام کریسمس نشر نداده است، تا مخاطبانش از معارف مسیحیت و سخنان حضرت مسیح بهرهی وافی را ببرند؛ برهمین اساس ما بار مسئولیت ایشان را به دوش میکشیم و به مناسبت ایام میلاد حضرت مسیح برخی از آموزهای مسیحیت را بیان میکنیم ، باشد که با این عمل عدهای را باآشنا کردن با تعالیم مسیح به نجات رهنمون شده و خود مشمول نجات گردیم؛ از این رو به چند نکته از “موعظهی سرکوه”حضرت مسیح گوش جان میسپاریم:
مسیح میفرماید: “و اما تو هرگاه صدقه می دهی نگذار دست چپ تو از آنچه دست راستت می کند آگاه شود”.(۲) قرآن کریم نیز میفرماید: «إِنْ تُبْدُوا الصَّدَقاتِ فَنِعِمَّا هِیَ وَ إِنْ تُخْفُوها وَ تُؤْتُوهَا الْفُقَراءَ فَهُوَ خَیْرٌ لَکُمْ وَ یُکَفِّرُ عَنْکُمْ مِنْ سَیِّئاتِکُمْ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ خَبیرٌ».(بقره/۲۷۱) اگر صدقه ها را آشکار کنید، کارى نیکوست، و اگر آنها را پنهان دارید و به تهیدستان دهید براى شما بهتر است و خدا [به این سبب] بخشى از گناهانتان را محو مى کند؛ و خدا به آنچه انجام مىدهید، آگاه است.
حضرت عسی بنمریم میفرماید: “هیچ کس نمی تواند بنده دو ارباب باشد…شما نمی توانید هم بنده خدا باشید و هم در بندِ مال.”(۳) قرآن کریم میفرماید: «ما جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَیْنِ فِی جَوْفِهِ»(احزاب/۴) خداوند برای هیچ فردی دو قلب در درونش قرارنداده.
مسیح میفرماید: چرا پر کاهی را که در چشم برادرت هست می بینی ولی در فکر چوب بزرگی که در چشم خود داری نیستی؟(۴)
امیرالمومنین علیهالسلام میفرماید: مانند کسانی مباش… که گناه دیگرى را بزرگ مى شمارد، امّا گناهان بزرگ خود را کوچک مى پندارد، طاعت دیگران را کوچک و طاعت خود را بزرگ مى داند.(۵)
حضرت مسیح میفرماید: بخواهید به شما داده خواهد شد بجویید پیدا خواهید کرد در بزنید در به رویتان باز خواهد شد.(۶)
قرآنکریم میفرماید:« وَ اذا سَأَلَک عِبادی عَنّی فَانّی قَریبٌ اجیبُ دَعْوَهَ الدَّاعِ اذا دَعانِ فَلْیسْتَجیبُوا لی وَلْیؤْمِنُوا بی لَعَلَّهُمْ یرْشِدُونَ».( بقره/۱۸۶) و هنگامی که بندگان من، از تو درباره من سئوال کنند، [بگو:] من نزدیکم؛ دعای دعاکننده را، به هنگامی که مرا می خواند، پاسخ می گویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند و به مقصد برسند.
مسیح میفرماید: با دیگران همان طور رفتار کنید که می خواهید آنها با شما رفتار کنند این است خلاصه تورات و نوشته های انبیاست.(۷)
شخصی خدمت پیامبر(ص) آمد، رکاب شتر حضرت را گرفت و گفت: یا رسولالله! به من کاری را یاد دهید که مرا به بهشت برساند، پیامبر(ص) فرمود: هرگونه دوست داری مردم با تو رفتار کنند، تو نیز با آنها همان گونه رفتار کن و هرچه را دوست نداری مردم با تو عمل کنند، تو نیز آن را انجام مده. (۸)
باشد که از نجات یافتگان باشیم…
پینوشت؛
1. محبت نیوز https://b2n.ir/q44607
2. انجیل متی : ۶: ۳
3. انجیل متی : ۶ : ۲۴
4. انجیل متی : ۷ : ۳
5. وَ قَالَ (علیه السلام) لِرَجُلٍ سَأَلَهُ أَنْ یَعِظَهُ:
لَا تَکُنْ مِمَّنْ … یَسْتَعْظِمُ مِنْ مَعْصِیَهِ غَیْرِهِ مَا یَسْتَقِلُّ أَکْثَرَ مِنْهُ مِنْ نَفْسِهِ؛ وَ یَسْتَکْثِرُ مِنْ طَاعَتِهِ مَا یَحْقِرُهُ مِنْ طَاعَهِ غَیْرِهِ (نهجالبلاغه حکمت۱۵۰)
6. انجیل متی : ۷ :۷
7. انجیل متی : ۷ : ۱۲
8. اصول کافی ج ۳ ص ۲۱۶