مقاله داعش، رسانه و خشونت به دنبال این است تا نشان دهد پس از ظهور جریانهای انحرافی تکفیری در منطقه، فعالیتهای رسانهای این گروهها، شکل جدیدی به خود گرفت.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، در پی معرفی جزوه داعش، رسانه و خشونت؛امروزه رسانه ها ابزار قدرتمندی هستند که در شکلدهی افکار عمومی نقش اساسی و مهمی را ایفا میکنند و سلاحی در خدمت جنگ روانی هستند.
جنگی که به منظور تاثیرگذاری بر عقاید، فرهنگ، سیاست، احساسات، تمایلات، رفتار و مختصات فکری طرف مقابل انجام و در آن، بهجای ابزار جنگی، از ادوات فکری، فرهنگی و رسانهای، استفاده میشود.
بنابراین جنگ روانی؛ هرگونه اقدام نرم، روانی و تبلیغات رسانهای است که مخاطبان را نشانه گرفته و بدون درگیری فیزیکی و استفاده از زور و اجبار، طرف مقابل را به انفعال و شکست وا میدارد.
پس از ظهور جریانهای انحرافی تکفیری در منطقه، فعالیتهای رسانهای این گروهها، شکل جدیدی به خود گرفت. در این میان داعش بیشترین بهره را از رسانه در جهت نیل به اهداف خود برده است و متاسفانه بررسی و تحلیل این تحرکات رسانهای، با هدف مقابله با آنها، از دید بسیاری از تحلیلگران و مبارزان جبهه جنگ نرم مخفی مانده است.
ما در این پرونده به بررسی ماهیت و محتوای تولیدات رسانهای داعش و چرایی و چگونگی استفاده آنها از رسانه در جهت تبلیغ و جذب افراد، میپردازیم. در این پرونده گفتگو و یادداشتهایی از دکتر محمد ابراهیمنژاد، دکتر یاسر قزوینی، دکتر صفارینیا، دکتر سید مهدی ناظمی قرهباغ و محمدرضا عشوری آمده است.
برای دانلود این جزوه کلیک کنید. ویژه-نامه-داعش-۲