واکنش دولت هند به بیانیههای محکومیت توهین به پیامبر (ص)
دولت هند ضمن اعلام مخالفت با محکومیت گسترده توهین مقامات حزب حاکم این کشور به پیامبر اسلام (ص)، بیانیه های محکومیت را توجیه ناپذیر توصیف کرد.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، «آریندام باغچی»، سخنگوی وزارت امور خارجه هند امروز (دوشنبه) طی سخنانی، به بیانیه های گسترده کشورهای عربی و اسلامی در محکومیت اظهارات توهین آمیز مقامات حزب حاکم این کشور علیه پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) واکنش نشان داد و آنها را غیر موجه خواند.
سخنگوی وزارت امور خارجه هند ضمن محکومیت بیانیه سازمان همکاری اسلامی در مخالفت با اظهارات توهین آمیز مقامات حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا» علیه پیامبر اکرم (ص)، این بیانیه را «بدون توجیه» و «کوته بینانه» توصیف کرده و خاطر نشان ساخت که دولت کشورش بیانیه این سازمان را قاطعانه رد می کند.
باغچی ضمن تاکید بر این که دولت هند به همه ادیان بیشترین درجه احترام را می گذارد، عنوان کرد که پیام های توییتری و اظهار نظرهای توهین آمیز «به یک شخصیت مذهبی»، کار افراد مشخصی بوده و این افراد نیز به هیچ وجه دیدگاه دولت کشورش را بیان نمی کنند.
سخنگوی وزارت خارجه هند در رابطه با مقامات توهین کننده به پیامبر اسلام (ص) نیز تصریح کرد: در واقع تدابیر شدیدی از سوی نهادهای ذی ربط علیه این افراد اتخاذ شده است.
باغچی ضمن متهم کردن دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی به بیان اظهار نظرهای برآمده از انگیزه های گمراه کننده، اظهار داشت: از سازمان همکاری اسلامی می خواهیم که احترام لازم برای همه ادیان و باورها را نشان دهد.
سخنگوی وزارت خارجه هند همچنین دولت پاکستان را به دلیل محکومیت اظهارات توهین آمیز مقامات حزب حاکم کشورش علیه پیامبر اکرم (ص)، به «ورود به تبلیغات نگران کننده و تلاش برای ایجاد اختلافات فرقه ای در هند» متهم کرد.
این در حالی است که سازمان همکاری اسلامی پیشتر با صدور بیانیه ای، تاکید کرده بود که اظهارات توهین آمیز اخیر علیه پیامبر اکرم (ص)، در چارچوب افزایش روند اسلام ستیزی و توهین به دین مبین اسلام در هند صورت می پذیرد و این مسئله نیز در اقدامات سازمان یافته علیه مسلمانان و افزایش فشار بر آنها هویدا است.
این سازمان در ادامه از دولت هند خواست تا با جدیت در مقابل چنین توهین هایی موضع گرفته و مانع از هر گونه اهانت به ساحت پیامبر اکرم (ص) و دین مبین اسلام شود و همچنین اهانت کنندگان و افرادی که در اقدامات خشونت آمیز و جنایت علیه مسلمانان دخیل بودند را به عدالت سپرده و سوق دهندگان آنها را نیز مجازات کند.
سازمان همکاری اسلامی در بیانیه خود همچنین از جامعه جهانی از جمله نهادهای سازمان ملل متحد به ویژه شورای حقوق بشر این سازمان درخواست کرد تا برای مقابله با این اقدامات علیه مسلمانان هند، تدابیر لازم را به کار بگیرند.