خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

کمپین «زیارتگاه صعصعه را بازکنید» در بحرین راه اندازی شد

جمعیت وفاق ملی اسلامی در بحرین کمپینی با عنوان «# زیارتگاه صعصعه را بازکنید» را برای بازسازی و بازگشایی این مکان مذهبی راه انداختند.

به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، در پی ممنوعیت بستن زیارتگاه صعصعه بن صوحان العبدی توسط مقامات آل خلیفه، جمعیت وفاق ملی اسلامی در بحرین کمپین رسانه ای «زیارتگاه صعصعه را بازکنید» را برای بازسازی و بازگشایی این زیارتگاه به راه انداخت.

جمعیت وفاق ملی بحرین در بیانیه ای اعلام کرد: این زیارتگاه مذهبی که متعلق به ۱۳۰۰ سال پیش است، جایگاه ویژه‌ای برای بخش گسترده ای از مسلمانان بحرین و خارج از این کشور دارد. تعطیلی و ممانعت از زیارت آن، به چالش کشیدن احساسات و اعتقادات فلسطینی‌ها و بیانگر میزان آزار و اذیت و تحقیر شهروندان بحرینی است.

این جمعیت تاکید کرد: رژیم آل خلیفه پشت شعارهای همزیستی و مدارا پنهان شده و میلیون‌ها دلار برای خرید مواضع سازمان‌ها و نهادهای مربوط می پردازد تا آن را رژیمی معتقد به همزیستی و مدرا معرفی کنند و بر تخلفات و آزار و اذیت ها ومبارزه با آزادی های مذهبی این رژیم سرپوش بگذارند.

این جمعیت در حساب رسمی خود در توئیتر فیلمی را منتشر کرده است که در آن میزان خسارت وارده به این زیارتگاه را نشان می دهد.

هشتگ «مقام صعصعه را بازکنید» در صدر هشتگ‌های شبکه های مجازی بحرین تبدیل شدند و کاربران شبکه‌های اجتماعی از مقامات بحرین خواستند تا این زیارتگاه را باز کنند.

وفاق ملی تاکید کرد: زیارتگاه و مسجد صعصعه ، تنها مکان در بحرین است که اقامه اذان در آن ممنوع شده است. این مسئله نشانه دروغ بودن شعارهای آل خلیفه درباره مدارای مذهبی است.

زیارتگاه و مسجد صعصعه بن صوحان، یکی از آثار تاریخی بحرین در منطقه «عسکر» است که به زمان رسول اکرم(ص) و صحابه برمی گردد. در سال‌ های ۲۰۰۳، ۲۰۰۷، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ نیز این مسجد چهار بار در معرض حمله و تخریب قرار گرفت و برخی محتویات آن به سرقت رفته است.

«جاسم آل عباس» پژوهشگر بحرینی می گوید: سنگ‌های تاریخی موجود در این مکان مذهبی کمیاب است. حمله مکرر به این مکان و عدم توجه به آن به نابودی این اثر تاریخی دینی در بحرین منجر خواهد شد.

منبع شبستان
به خواندن ادامه دهید
گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.