آیین زرتشت یکی از کهنترین ادیان جهانی در هزاره دوم قبل از میلاد و در بین قبایل ایرانی آسیای میانه است. تنها مجموعه جامع ترجمه متون زرتشتی اثر «E. west» در سری کتب مقدس مشرق زمین، از حوالی سال ۱۹۰۰ است.
به گزارش ردنا (ادیان نیوز)، چاپ دوم کتاب گوهره زرتشت نوشته پردز اکتو شروو با ترجمه خشایار بهاری در ۱۵۰۰ نسخه، به قمیت ۳۸۰ هزار تومان و ۲۹۲ صفحه توسط نشر فرزان روز منتشر شده است.
آیین زرتشت یکی از کهنترین ادیان جهانی در هزاره دوم قبل از میلاد و در بین قبایل ایرانی آسیای میانه است. تنها مجموعه جامع ترجمه متون زرتشتی اثر «E. west» در سری کتب مقدس مشرق زمین، از حوالی سال ۱۹۰۰ است. از آن پس، تنها برگزیده نوشتههای زرتشتی به انگلیسی را «ویلیام مالاندرا» به دست داده که البته تنها دربردارنده متون اوستایی و پارسی باستان است. نویسنده در این کتاب بر آن بوده است که پیدایش شماری از مفاهیم کلیدی را در گاتها و اوستای متأخر، بیشتر از متون ادبیات پهلوی بررسی کند. در این میان بیشتر متونی مورد توجه بوده که دربردارنده تفکر روحانیمآب و مباحثی درباره ایمان هستند.
کتاب شامل ده فصل است که برخی از آنها شامل موضوعات زیر است: اوستا و دیگر نوشتههای زرتشتی، متون اوستایی، کتیبههای هخامنشی – سلوکی و پارتی، کتیبههای ساسانی، کتب پهلوی آفرینش و کائنات، ستایش آفرینش به دست اهورامزدا توسط داریوش، از اوستای کهن، از اوستای متاخر، ستایش اهورامزدا، کیخسرو، افراسیاب، زرتشت و ویشاسپه، اسکندر و ساسانیان، فریدون، اهریمن زرتشت را وسوسه میکند و…