خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

منادی گفت‌وگوی‌ بین‌الادیان

دانش آموخته مدرسه حقانی که این روزها دانشگاه ادیان و مذاهب او چون نگینی بر انگشتر ادیان و مذاهب جهان می‌درخشد، به‌عنوان منادی گفت‌وگو و شناخت بین‌الادیان در کانون توجه و احترام اندیشمندان و شخصیت‌های تاثیر گذار جهان از جمله پاپ قرار دارد.

به گزارش ردنا(ادیان نیوز)؛سید مهدی حسینی دورود، دین‌پژوه و فعال عرصه رسانه‌ در یادداشتی با عنوان«منادی گفت‌وگوی‌ بین‌الادیان» آورده است:

ساخت و توسعه مدارس علمیه و مراکزی چون [مرکز خدمات حوزه‌های علمیه] همیشه به پشتوانه حضور انسان‌های بزرگ و نیک اندیش بوده است که امروز را نتیجه‌ دیروز و فردا را نتیجه امروز دانسته و برای انجام کارهای سترگ، دیروز را از دست نداده و امروز را مغتنم شمردند.دیروز مرکز خدمات و امروز دانشگاه ادیان و مذاهب را ساختند.دل و عقل به مهر بزرگان آل رسول علیهم صلوات‌الله دادند و در سر سودای آبادانی و جسارت و پروای گام‌های بزرگ داشتند.

با دست خالی، این همه کار بزرگ و دنیایی را ساختن، دل شیر و نترس می خواهد. ایمان و توکل و عشق می‌خواهد. سید ابوالحسن نواب می‌خواهد که خوش‌ ذوق باشد و هیچ مصلحتی را بالاتر از خدمت صادقانه به دین و مردم نشناسد، دغدعه اسلام حقیقی و مردم داشته باشد، دینداری دردمند و در برابر خلق‌الله مسئول و متعهد باشد. آدم‌هایی که در هر زمانی و در هر شرایطی که باشند منشأ حرکت و منبع برکت‌اند و شما می‌توانید خیر و نیکی را در وجودشان حس کنید.

من آن سال‌های سخت را نیک به یاد دارم و از رنجی‌ که طلاب به‌ دلیل محرومیت از خدمات بیمه و درمان می‌کشیدند و از تاثیر اقدام بزرگ آقای نواب در زندگی حوزویان آگاهم.

نیز به‌ یاد دارم که چگونه دوست طلبه‌ام به دلیل فقر و ناتوانی در تأمین دارو و درمان، جسم بی‌جان کودکش‌ را در جعبه‌ای ترک دوچرخه با چشمانی اشک‌بار به قبرستان می‌برد.

خدماتی که این روزها برای تامین رفاه طلاب در بخش‌های مسکن، بیمه، وام‌ و مواردی از این قبیل انجام می‌گیرد، میراثی است که از ابتکار و تلاش حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب پدید آمده است.

دانش آموخته مدرسه حقانی که این روزها دانشگاه ادیان و مذاهب او چون نگینی بر انگشتر ادیان و مذاهب جهان می‌درخشد، به‌عنوان منادی گفت‌وگو و شناخت بین‌الادیان در کانون توجه و احترام اندیشمندان و شخصیت‌های تاثیر گذار جهان از جمله پاپ قرار دارد.

از میان استادانی چون آیات، شهید بهشتی، شهید قدوسی، شیخ مرتضی حائری، میرزا جواد تبریزی، شبیری زنجانی و جنتی، بیشترین تعلق خاطر علمی و عملی را به دکتر بهشتی و شیخ مرتضی ‌حائری دارد.

الکرامت الانسانیه‌، تعلیل مداری در فقه، نُصیریه: تاریخ، منابع و عقاید، از جمله آثار و تألیفات منتشر شده از این موسس امور روحانیون سپاه و بسیاری از موسسات و مراکز فرهنگی و دینی کشور است.

گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.