خبری تحلیلی ردنا (ادیان نیوز)
آخرین اخبار ادیان ایران و جهان، خبرهای دینی ارامنه زرتشتیان کلیمیان شیعه اقلیت‌های دینی و مذهبی و فرقه‌ها جریان‌‌های دینی

غزه؛ مظلومیتی که فریاد رسانه‌ها را می‌طلبد

در گفت‌وگو با مدیرکل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح شد؛

رسانه‌های جهان، چه آن‌هایی که مستقل عمل می‌کنند و چه آن‌هایی که تحت تأثیر فشارهای سیاسی و اقتصادی قرار دارند، مسئولیت بزرگی در آشکار ساختن جنایات رژیم صهیونیستی دارند.

به گزارش ادیان نیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین جعفر فخرآذر مدیرکل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب، در گفت‌وگویی با اشاره به جنایات رژیم کودک‌کش صهیونی بر علیه مردم مظلوم غزه گفت: آنچه در غزه در حال رخ دادن است، فراتر از یک درگیری نظامی است؛ این یک نسل‌کشی آشکار و یک فاجعه انسانی تمام عیار است که با حمایت مستقیم و بی‌دریغ آمریکا صورت می‌گیرد. رژیم صهیونیستی با به کارگیری سلاح‌های ممنوعه و هدف قرار دادن عمدی زیرساخت‌های غیرنظامی، بیمارستان‌ها، مدارس و خانه‌های مردم بی‌گناه، کارنامه‌ای سیاه از جنایت را به ثبت رسانده است.
مدیرکل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به قحطی و گرسنگی دادن به مردم غزه توسط مدعیان دروغین حقوق بشر ادامه داد: یکی از ابزارهای جنگی که رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک از آن استفاده می‌کند، ایجاد قحطی و گرسنگی است. با محاصره کامل نوار غزه، جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه، غذا، دارو و سوخت، عملاً مردم غزه را در شرایطی قرار داده‌اند که بقایشان با سختی‌های فراوان همراه است. این اقدام، مصداق بارز گرسنگی دادن عمدی به یک جمعیت و از مصادیق روشن نسل‌کشی است که در سکوت یا با توجیهات واهی جامعه جهانی و مدعیان دروغین حقوق بشر همراه شده است.
مدیرکل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: وظیفه رسانه‌ها در چنین شرایطی، رسالتی خطیر و حیاتی است. رسانه‌ها باید به عنوان چشم و گوش مردم جهان عمل کنند و مظلومیت مردم غزه را به طور مستمر و با تمام توان به تصویر بکشند. سکوت در برابر این جنایات، به معنای شریک شدن در جرم است. رسانه‌ها باید با انتشار اخبار دقیق، گزارش‌های میدانی، تصاویر تکان‌دهنده و تحلیل‌های کارشناسانه، افکار عمومی جهان را نسبت به این فجایع آگاه کنند و وجدان جامعه جهانی را بیدار سازند.
وی با تاکید بر اینکه بیان مظلومیت مردم غزه تنها به انتشار اخبار کشتارها خلاصه نمی‌شود گفت: رسانه‌ها باید ابعاد مختلف این فاجعه را پوشش دهند؛ از تشدید بحران انسانی، کمبود دارو و غذا، آوارگی مردم، تأثیرات روانی بر کودکان و زنان، تا جنایات جنگی که به طور سازمان‌یافته اتفاق می‌افتد و در این راستا استفاده از زبان هنر، مستندسازی، تولید محتوای چندرسانه‌ای و به اشتراک‌گذاری گسترده در شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند تأثیر بسزایی در انتقال عمق مظلومیت و درد مردم غزه داشته باشد.
این فعال عرصه رسانه خاطرنشان کرد: رسانه‌های جهان، چه آن‌هایی که مستقل عمل می‌کنند و چه آن‌هایی که تحت تأثیر فشارهای سیاسی و اقتصادی قرار دارند، مسئولیت بزرگی در آشکار ساختن جنایات رژیم صهیونیستی دارند. انتشار حقیقت، بدون هرگونه ملاحظه و سانسور، تنها راه مقابله با روایت‌سازی‌های دروغین و تضعیف اراده ملت مظلوم فلسطین است. اگر رسانه‌ها به وظیفه خود عمل نکنند، این جنایات در پشت پرده پنهان مانده و مجرمان احساس مصونیت خواهند کرد. بنابراین، افشای این جنایات توسط رسانه‌های جهان، نه تنها برای مردم غزه، بلکه برای تمام کسانی که به عدالت و انسانیت معتقدند، یک ضرورت اخلاقی و عملی است.
مدیرکل ارتباطات دانشگاه ادیان و مذاهب در پایان گفت: امیدوارم صدای مردم مظلوم غزه از طریق رسانه‌ها به گوش جهانیان برسد و شاهد تحرکی جدی برای توقف این جنایات باشیم.

گفت‌وگو درباره مطلبی که خواندید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی‌شود.